Scènefoto Niets
Scènefoto Niets Foto: Dré Lameir

Theaterproductie ‘Niets’ op voormalig terrein camping de Heide: ‘Verhaal over vriendschap en betekenis’

Sport en vereniging

BERGEN OP ZOOM - Wat doe je als niets meer betekenis heeft? Pierre Anthon heeft er genoeg van. Hij pakt z’n spullen, loopt de klas uit en gaat in een pruimenboom zitten. Zijn klasgenoten uit 2B missen zijn flauwe grappen en geniale ideeën en worden bang van zijn woorden en de wereld die hij voor ze schetst.

Ze doen er alles aan om hem in te laten zien dat het leven wél betekenis heeft. In een verlaten zagerij aan de rand van het dorp bouwen ze een Berg van Betekenis. Ieder moet iets afstaan wat hem of haar dierbaar is. Alleen zo kunnen ze Pierre Anthon bewijzen dat er wel zinvolle dingen bestaan. Dat niet alles waardeloos is.

Niets is een verhaal over vriendschap, schuldgevoel en het verliezen van jezelf. Gebaseerd op het gelijknamige boek van Janne Teller en de theaterbewerking van Freek Viele. Niets wordt gespeeld door Tom van den Bergh, Daan Quaden, Julia Dierikx, Hilde Koopmans, Jan Dua en Koen van Dongen op het voormalige terrein van camping de Heide. Regie en concept: Sanne van Lammeren. Muzikale begeleiding: Sander van Gaans.

Speeldata
Donderdag 8, vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 juni om 20.00. Kaarten via www.theatergroephonger.nl. Locatie: Bemmelenberg 16. Ingang via Restaurant Le Bouleau.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief