Afbeelding
Foto: HV Zeeland

Automobilist ramt geparkeerde auto en rijdt in sloot, mogelijk in slaap gevallen

Door: Redactie Algemeen

WOLPHAARTSDIJK - Op de Muidenweg bij Wolphaartsdijk zijn woensdagmiddag twee auto’s beschadigd geraakt bij een verkeersongeval. Er raakte niemand gewond. Een bestuurder ramde een auto en kwam daarna in de sloot terecht.

De politie kreeg omstreeks 15.00 uur een melding binnen van een auto die te water was geraakt. Volgens de melder zou er ook een ander voertuig bij betrokken zijn. Toen de agenten ter plaatse kwamen, troffen zij een witte auto aan die met de neus in een sloot lag. Verderop stond een blauwe auto. Die was total loss.

Nadat de politie de bestuurder van de witte auto had gesproken, bleek dat de eigenaar van de blauwe auto aan het wandelen was in de buurt. De politie heeft de man geïnformeerd over het incident. Nadat ook deze ter plaatse was gekomen, zijn beide voertuigen geborgen. De bestuurder van de witte auto is door het ambulancepersoneel onderzocht. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Uit een verklaring en een kort sporenonderzoek van de politie bleek dat de auto van de weg was geraakt en de geparkeerde auto had geraakt. De politie vermoedt dat de man in slaap is gevallen achter het stuur.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief