Brood en Rozen, voor de door bijstandsvrouwen

Algemeen

ETTEN-LEUR - Middels zingeving, spiritualiteit én door bijstandsvrouwen aan hoog opgeleide coaches en trainers te koppelen worden (al dan niet alleenstaande) bijstandsvrouwen en bijstandsmoeders die in sociaal economisch kwetsbare situatie verkeren met succes versterkt in hun zoektocht naar een sterk netwerk.

Nora Kasrioui: "Als alles in je leven instort door het wegvallen van werk en crisses moet je eerst weer aan jezelf gaan werken zodat je stevig kunt staan en weten wat je in het Leven wilt en niet wilt. Onze creatieve en onorthodoxe Leergangen en de maatschappelijke verbinding die we leggen dragen eraan bij dat de bijstandsvrouwen in het Leven en op weg naar een sterk netwerk en werk in de maatschappij verder komen. Met verschillende maatschappelijk betrokken organisaties hebben we samengewerkt om de persoonlijkheid en het netwerk van onze mooie vrouwen te versterken. Het werk wat we doen is niet altijd even makkelijk omdat het leven van de vrouwen niet altijd over Rozen gaan. Maar de vrouwen verlaten joelend van kracht het pand. En daar doen we het dolgraag voor. Samen maken we het maken."

Stemmen op Brood en Rozen kan t/m zondag 14 december via deze link: http://www.oranjefonds.nl/appeltjes

Meer informatie: www.broodenrozen.nlBlijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief