Afbeelding
Foto: Syda Productions/Shutterstock

Opbrengst BodyCombat Marathon gaat naar Ambulance Wens

Door: Monique Jansen OUD Algemeen

ETTEN-LEUR  - De vierde editie van de BodyCombat Marathon vindt zaterdag 26 januari plaats in theater Nieuwe Nobelaer. De opbrengst gaat naar Stichting Ambulance Wens. Deze stichting brengt de laatste wensen van terminale, bedlegerige mensen in vervulling.

In totaal doen 120 deelnemers mee aan de marathon. Het wordt alweer de vierde editie. Vanwege de grote belangstelling van deelnemers, wijkt de organisatie voor het eerst uit naar de Nieuwe Nobelaer.  De deelnemers worden de gehele middag begeleid door enthousiaste instructeurs en motiverende muziek. De marathon is volgeboekt, dus opgeven kan niet meer. Wel kan er worden gedoneerd. Publiek is ook welkom om de bodycombatters aan te moedigen. 

BodyCombat is een fitnessprogramma bedacht door Les Mills, een Olympisch atleet uit Nieuw Zeeland. Bewegingen uit de vechtsport worden bij BodyCombat ingezet als fitness oefeningen, waarbij met name het uithoudingsvermogen, de souplesse en snelheid worden getraind. Het is een energieke work-out op muziek, begeleid door enthousiaste en professionele instructeurs. De marathon duurt van 13.00 tot 17.00 uur. Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief