Afbeelding
Foto: Tom van der Put

Politie zoekt nog steeds bestuurder van bestelbus die doorreed na dodelijk ongeval

Door: Yvonne Vermeulen Algemeen

ETTEN-LEUR - Een dag na het ongeval op de Anna van Berchemlaan, waarbij een 92-jarige vrouw ten val kwam en later overleed, is de politie nog steeds opzoek naar de automobilist die het ongeval veroorzaakte. De bestuurder reed na het ongeval door. Ook getuigen mogen zich melden. 

De politie meldt dat er gezocht wordt naar een lichtgrijze Mercedes Vito, bouwjaar rond 2005. Deze Vito heeft een grijze plastic voor- en achterbumper, grijze plastic stootstrip aan de zijkanten van de bus. De Vito reed donderdagmiddag tussen 12:30 en 12:45 op de Anna van Berchemlaan en reed vanaf het station in de richting van De Nobelaer. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van de fysiotherapiepraktijk. 

De politie roept daarom op om je te melden als je als je meer weet over het ongeval of als je camerabeelden of foto’s hebt gemaakt die van belang kunnen zijn voor het onderzoek. Alle informatie is welkom, ook als je denkt dat deze wellicht niet van belang is. Ook al je iets gehoord hebt van andere getuigen dan mag je dat melden. 

Contact opnemen met de politie kan via het nummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief