Afbeelding
Foto: NICO-ANDRIES

Kunst & Meer op de Santspuy

Door: Sandra Broosus Sport en Vereniging

ETTEN-LEUR - Na het enorme succes van vorig jaar (met 4000 bezoekers) organiseren wij, Stichting Kunst & Meer op de Santspuy, dit jaar in het eerste weekend van mei de tweede editie van de gelijknamige manifestatie op het landelijk gelegen terrein van wijn- en aspergeboerderij de Santspuy.

Op 3, 4 en 5 mei exposeren 20 beeldend kunstenaars uit verschillende disciplines en uit alle delen van Nederland en België hun prachtige sculpturen in de natuur. De kunstenaars zijn zelf aanwezig, zodat bezoekers met hen van gedachten kunnen wisselen over het getoonde werk. Verder laten nog eens 30 deelnemers hun kleiner werk zien in stands op het terrein. Ook worden er diverse demonstraties gegeven, zoals pottenbakken, schilderen en raku stoken. Uiteraard is er ook weer het horeca plein, waar bezoekers onder het genot van een kopje koffie, heerlijke aspergesoep of een andere versnapering kunnen genieten van diverse optredens van muzikanten en dichters. Dit evenement is echt een totaalbeleving. De natuur, waar je als bezoeker doorheen wandelt, nodigt uit om de bijzondere kunst in alle rust te bekijken.

Bezoekers zijn welkom aan de Zandspui 45 in Etten-Leur, op 3, 4 en 5 mei. De openingstijden zijn: vrijdag 3 mei van 14.00-21.00 uur, zaterdag 4 mei van 10.00-17.00 uur en zondag 5 mei van 10.00-17.00 uur. Entree: € 3,- p.p. De organisatie raadt bezoekers aan om zoveel mogelijk met de fiets te komen, Op het terrein is voldoende ruimte om fietsen te stallen. Ook voor auto’s is er voldoende parkeergelegenheid.

Verdere info over de deelnemende kunstenaars, dichters en muzikanten is te vinden op: www.kunstenmeeropdesantspuy.weebly.com en op de Facebook pagina: Kunst & Meer op de Santspuy.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief