D’Uilenspiegels

Algemeen

HALDERBERGE - Nog een paar dagen, en dan is 2015 voorbij. Een jaar waarin wij als d' Uilenspiegels weer een mooi jaar hebben beleefd.

Daags voor de carnaval hebben we lootjes verkocht voor onze loterij, en fruit gebracht bij onze leden voor de nodige vitamines tijdens de carnaval. Met carnaval reden we met de optocht mee met een grote wagen, vol met kleine Uiltjes. En wat een feest was het kinderbal op maandag bij Nicky's. Met meer dan 50 kindjes met hun papa's, mama's, opa's en oma's was het een zeer mooi feest voor iedereen. Door de muzikale omlijsting van de vogelmuziekanten, met het bezoek van de prins met zijn gevolg, en de ballonnen-wedstrijd was het een zeer geslaagde middag. Tevens was er aan het einde van de dag weer onze vertrouwde loterij. Mede door de vele gulle giften van onze trouwe sponsoren, is ook dit ieder jaar weer een groot succes. Samen met scouting Andriessen hebben wij voor het eerst een tocht georganiseerd met Halloween. Al dan niet geblinddoekt moesten de deelnemers een touw volgen door het Gastels Bos. Voor de ene deelnemer een hele enge ervaring, en voor andere niet eng genoeg.

Omdat we zoveel leuke en positieve reacties hebben ontvangen, hebben wij, Scouting Andriessen en Wijk 'd Uilenspiegels de intentie om volgend jaar weer iets te gaan organiseren rond Halloween. En dan was er weer het bezoek van De Sint aan onze jongste Uiltjes. Wat een mooie avonden hebben wij, maar zeker ook de Uiltjes en hun ouders beleeft. Na zijn belofte om volgend jaar weer terug te komen, als zijn gezondheid en het weer het toelaten, kijken wij daar nu alweer naar uit.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief