Kloostertuin decor voor Hoevens bierfestival

Algemeen

HOEVEN - Het Speciaalbierfestival van Hoeven keert terug met meer dan 100 soorten speciaalbier.

Komend weekend is het zover! Het Speciaalbierfestival is op 6 augustus weer terug op Bovendonk en belooft naar eigen zeggen weer enorm gezellig te worden. Tijdens het festival kunnen de bezoekers kiezen uit 122 verschillende speciaalbieren vanuit Nederland, België, Frankrijk, Spanje en Estland. Verder draait er een DJ, is er een speciale kidscorner én kun je ook zeker lekker eten.

Derde keer

Na een succesvolle 1e en 2e editie is het nu de derde keer dat het festival plaatsvindt in Hoeven. Het festival vindt plaats in de binnentuin van het voormalig seminarie Bovendonk en is een samenwerking tussen Bovendonk en Brouwerij ‘t Meuleneind.

Tijdens het evenement krijgen de bezoekers bij aankoop van een ticket een speciaal bierglas en hiermee kunnen ze langs de verschillende brouwerijen om kennis te maken met de door hun gebrouwen bieren.

Brouwerijen

De aanwezige brouwerijen op dit evenement zijn; Brouwerij Ollenaut uit Estland, Brouwerij Smeele uit Frankrijk, Brouwerij Crow Mountain uit België, Espaba uit Spanje zij vertegenwoordigen vijf Spaanse ‘cervecerías’, 100 Watt Brewery uit Eindhoven, Brouwerij Vandeoirsprong uit Oirschot, Brouwerij Sterck uit Bergen op Zoom, Brouwerij de Manskerel uit Breda, Brouwerij Tureluur uit Rotterdam en natuurlijk Brouwerij ‘t Meuleneind, Hoeven.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief