Debatbijeenkomst KBO Brabant

dinsdag 11 oktober 2022 19:30 t/m 22:00

In oktober organiseert KBO-Brabant een viertal debatbijeenkomsten. Samen met De Nieuwe Denktank, Rob de Brouwer en Ton Verlind gaan we in op de verweesdheid in de samenleving; de wijze waarop grote stelselherzieningen zoals dat van ons pensioen worden doorgevoerd; de rol van de media; de rol van het maatschappelijk middenveld. Aan een breed gedragen agenda voor Nederland is meer dan ooit behoefte, hoe komen we daar? De bijeenkomsten vinden plaats van 19.30 tot 22.00 uur, inloop vanaf 19.00 uur op: Dinsdag 11 oktober, Conferentiecentrum Bovendonk, Hofstraat 8, Hoeven. Deelname is gratis. Vooraf aanmelden is een vereiste en dat kan via www.kbo-brabant.nl/themabijeenkomsten-hoe-nu-verder/ of door te bellen naar KBO-Brabant (073) 644 40 66.

Locatie