Afbeelding

Activiteitenclub Voor En Door Alleengaanden

Algemeen

MIDDELBURG - AVEDA - Activiteitenclub Voor En Door Alleengaanden. Doelgroep: Mensen in de leeftijd van 40 tot 60 jaar met een marge van tot 5 jaar jonger en 5 jaar ouder. Dit betekent: Val je net buiten de leeftijdscategorie 40 tot 60 jaar dan kun je mogelijk toch inschrijven en deelnemen.

De inschrijving voor AVEDA is gratis! Je betaalt slechts voor de kosten behorende bij een activiteit waar je aan deelneemt en de kosten voor de auto(s)/bus(sen) (huur en benzinekosten) Doel: Het organiseren van recreatieve activiteiten. Dus geen prestatiegerichte activiteiten (zware en/of lange fietstochten en/of wandeltochten worden niet goedgekeurd en/of aangeboden als activiteit binnen de activiteitenprogramma’s van AVEDA). Zodanige activiteiten vinden er namelijk al genoeg plaats in Zeeland en je kunt jezelf daarvoor bij de desbetreffende organisatoren inschrijven. Het vervoer wordt verzorgd met eigen auto’s en/of 9 persoonsbusje(s). Je wordt per activiteit thuis opgehaald en ook weer thuisgebracht. Hoe geweldig is dat en gezellig. Zeker voor deelnemers zonder eigen vervoer.

Alleengaande en Alleenstaande

Een Alleengaande binnen AVEDA is iemand die graag alleen met anderen alleengaanden aan activiteiten deelneemt en/of zelf activiteiten binnen AVEDA (mee)organiseert. Alleenstaanden (= ongehuwde mensen zonder relatie/levenspartner).

De kosten van de activiteiten zijn niet meer dan wat je zelf verteert, de eventuele entreekosten en de eventuele reis en vervoerskosten. Voor activiteiten wordt nooit inschrijfgeld gevraagd.

Vervoer

Degene die de activiteit organiseert coördineert dat en bepaalt eventueel of er gecarpoold wordt of dat wordt gekozen voor openbaar vervoer of dat we gebruik gaan maken van een 9-persoons busje . Bij carpoolen wordt voor het vertrek afgesproken hoe de kosten worden verdeeld. Advies: per auto twintig Eurocent per gereden kilometer rekenen.

Wat maakt deelnemen aan AVEDA zo aantrekkelijk?

- Niet altijd meer alleen naar een activiteit - Gezellig groepsverband van 9 personen per bus. - Je wordt thuis opgehaald en ook weer thuisgebracht ( je kunt dus een drankje nuttigen tijdens de activiteit) - Deelnemen aan activiteiten buiten Zeeland komen binnen je mogelijkheden. - De vervoerskosten worden gedeeld door de aantal deelnemers die deelnemen per activiteit. Je betaalt dus veel minder aan kosten en het is nog gezelliger ook. -Eigen initiatief is mogelijk ,graag zelfs, mbt het organiseren van de activiteiten. - Nieuwe contacten maken en mensen leren kennen. -Tijdens zon- en feestdagen voortaan leuke vrijetijdsinvulling (en) Denk bv. aan kerstmarkt(en) bezoeken - Weekendje weg maar niet alleen - Kort uitstapje, stedentrip of gewoon een paar dagen er lekker even tussenuit - Geen alleenstaanden toeslagen meer betalen omdat je met meerdere personen boekt...

Werkwijze: Wil je graag inschrijven? dan kun je dat per mail doen. Stuur je naam en verdere adresgegevens en je geboortedatum naar AVEDA ijmrombouts@zeelandnet.nl Je ontvangt na inschrijving een uitnodiging voor een gezamenlijke bijeenkomst bij de contactpersoon thuis (max. 10 personen per bijeenkomst, maandelijks wordt er 1 ingepland). De inschrijving is geheel vrijblijvend.

Niet alleen gezelligheid is troef maar ook zal het regelmatig deelnemen aan AVEDA een positieve wending geven aan je sociale welzijn. Of je nu in Veere in Middelburg, of in Vlissingen of in Zeeuws Vlaanderen Noord- en Zuid Beveland, Schouwen Duiveland,Tholen etc. woont, maakt geen verschil.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief