Afbeelding
Foto: PR

Signeersessie Mariska Kesteloo in De Drvkkery in Middelburg

Door: Advertorial Algemeen

MIDDELBURG - Mariska Kesteloo is op zaterdag 13 november tussen 11.00 en 13.00 uur te gast in De Drvkkery voor een meet and greet en signeersessie. Kesteloo schreef het boek ‘Mijn man heeft een hersentumor en ik sta ernaast’. Er geldt vrije toegang.

Holy shit! Ik sta naast het bed van Christophe op de spoedafdeling van het ziekenhuis. Ik voel mijn gezicht warm worden en mijn hart gaat als een bezetene tekeer. Hij zegt: ‘Wat er ook gebeurt, Mariska, jij bent het beste wat mij ooit overkomen is.’ Het voelt als een afscheid, maar ik wil geen afscheid!

Na een hectische periode beslissen Christophe en Mariska, veertigers, om meer tijd voor elkaar te nemen en te genieten van het leven. Dan komt het bericht: Christophe heeft een hersentumor. Hun wereld en hun toekomstplannen storten in. Kanker maakt nu definitief deel uit van hun leven. Ze zijn dankbaar dat ze nog samen zijn en dat ze weer perspectief hebben. Ze kijken uit naar de toekomst, om hun passie voor het reizen weer op te pakken.

Dit boek is een opsteker voor iedereen die in de moeilijke periode na de diagnose zit. Oprecht en vanuit het hart geschreven. Het aantal mensen met een hersentumor groeit in Nederland. Daarom gaat van elk verkocht boek een bijdrage naar ZindividU, een stichting die zich inzet op ondersteuning van de kankerpatiënt en zijn omgeving.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief