De open dag van Groene Ster Future Teams in de Kruitmolen
De open dag van Groene Ster Future Teams in de Kruitmolen Foto: Edwin Mijnsbergen

Groene Ster Vlissingen organiseert straatvoetbaltoernooi Street League nu ook in Middelburg

Door: Edwin Mijnsbergen Algemeen

MIDDELBURG - Op zondag 3 juli 2022 organiseerde Groene Ster Future Teams een open dag voor Street League Middelburg 2022. Tussen 12.00 en 14.00 was iedereen welkom in Sporthal de Kruitmolen aan de Kruitmolenlaan.

Kinderen in Middelburg hoeven zich in de vakantie niet te vervelen. In hun stad wordt een groot voetbaltoernooi met een maatschappelijk karakter georganiseerd. Teams uit verschillende wijken uit Middelburg strijden tegen elkaar op pleintjes en kunstgrasveldjes.

Buurtbijdrage en Workshops
Bij het toernooi kun je niet alleen punten verdienen met voetbal, maar ook door je in te zetten voor je wijk. Zo krijg je bijvoorbeeld punten als je afval opruimt. Om nog meer punten te verzamelen, zijn er speciale workshops. Zo komt een politieagent langs om te vertellen over zijn werk. Kinderen die daarbij zijn, krijgen extra punten.

Aanmelden
Aan het eind van de zomer wordt duidelijk welke wijk zich het beste van zijn kant heeft laten zien. Wil jij meedoen met de street league? Je kunt je nog aanmelden! Het toernooi begint op zondag 24 juli. De locaties zullen op de website van Groene Ster bekend worden gemaakt: www.groenestervlissingen.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief