kaarsen lichtjes_119513185.jpg
kaarsen lichtjes_119513185.jpg

Een lichtjestocht voor Mayra in Koudekerke

Door: Redactie Algemeen

KOUDEKERKE - Groot verdriet in Koudekerke, waar op 9 november de vijfjarige Mayra Kaljouw plotseling kwam te overlijden. Om haar ouders en broertje een klein lichtpuntje te geven organiseren vrienden en buurtbewoners op vrijdag 18 November, om 18:30 uur, een lichtjestocht in Koudekerke. Dit met toestemming en aanwezigheid van haar ouders.

Mayra voetbalde bij VCK, in het team JO7-3. Ondanks haar jonge leeftijd was Mayra al drie jaar lid van VCK. Na twee jaar onder de vleugels van haar grote broer, Yaron, bij de supermini’s te hebben gespeeld, startte ze dit jaar in de JO7-3.

De organisatie schrijft op de pagina op Facebook: “we verzamelen bij de kerk op het dorpsplein en willen je vragen een lichtje mee te dragen. De route zal eindigen bij Mayra’s rustplek, waar de gelegenheid is alle lichtjes neer te zetten. Wil je helpen met het verlichten en woon je langs de route? Dan zou het mooi zijn als je ook een lichtje voor de deur plaatst. Met jouw hulp verlichten we heel Koudekerke deze avond voor Mayra.”Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief