Een act van N8vdN8 2022 in Middelburg
Een act van N8vdN8 2022 in Middelburg Foto: Edwin Mijnsbergen

Oproep: help Gwendolyn met haar onderzoek naar lichtvervuiling in Zeeland

Door: Redactie Algemeen

MIDDELBURG - Gwendolyn de Clippelaar studeert af aan  de opleiding International Business bij HZ University of Applied Sciences. Uit haar interesse voor duurzaamheid en liefde voor natuur en dier, heeft ze gekozen voor een afstudeerstage bij de Zeeuwse Milieufederatie (ZMf). Via ZMf hoopt ze veel kennis op te doen en een steentje bij te dragen aan de provincie Zeeland.

Voor ZMf is ze een onderzoek gestart naar bewustwording van lichtvervuiling. Indien je nog niet bekend bent met de term, zoek het nog niet op! De enquête is opgezet om er achter te komen hoeveel kennis er al is over het onderwerp en wat voor jou een goede manier is om meer over het onderwerp te weten te komen. De focus ligt bij de inwoners van de provincie Zeeland omdat dit het werkgebied van ZMf is. 

Wanneer de resultaten verwerkt zijn en dit relevant kan zijn voor de rest van het land, wordt dit uiteraard gedeeld. De enquête duurt ongeveer 5 minuten en sluit op zondag 30 april om 23:59 uur. Je kunt meehelpen door de vragen te beantwoorden via de website Shout.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief