Forensische Opsporing achter de woning aan de Granaat in Middelburg.
Forensische Opsporing achter de woning aan de Granaat in Middelburg. Foto: HVZeeland

Dode vrouw in woning Granaat Middelburg blijkt omgebracht, bijeenkomst voor omwonenden

Door: Redactie Algemeen

MIDDELBURG - De dode vrouw die woensdagmiddag is aangetroffen in haar woning aan de Granaat in Middelburg, blijkt om het leven te zijn gebracht. Dat maakt de politie donderdagmiddag bekend. Vanwege de impact van het misdrijf belegt de gemeente Middelburg een inloopbijeenkomst. Vrijdag kunnen omwonenden en andere betrokkenen tussen 19.30 en 20.30 uur samenkomen in de kantine van FC Dauwendaele aan de Kruitmolenlaan.

Agenten vonden het levenloze lichaam van het slachtoffer woensdag in haar woning na een melding dat de vrouw niet op haar werk was verschenen. Omdat onmiddellijk rekening werd gehouden met een misdrijf is een onderzoeksteam opgeroepen. Medewerkers van de afdeling forensische opsporing hebben ter plaatse onderzoek gedaan. Ook is een zogenoemde PD-unit ingezet. Dit is een grote vrachtwagen van waaruit de politie haar werk kan doen bij plaatsen delict.

Delen van de omgeving aan de Granaat waren donderdagochtend nog afgezet met linten. Er is een team grootschalige opsporing (TGO) samengesteld en agenten hebben buurtonderzoek uitgevoerd. 

Meer informatie over het misdrijf kan de politie nog niet naar buiten brengen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief