Afbeelding
Foto: Politie.nl

Politie verspreid signalementen in onderzoek naar twee straatrovers in Middelburg

Door: Michel Claessens Algemeen

MIDDELBURG - De politie heeft zaterdagmiddag de signalementen van twee mannen gedeeld die er van verdacht worden een straat overval te hebben gepleegd in Middelburg. De mannen zouden op zondag 28 mei een 17-jarige jongen hebben beroofd en mishandeld. De politie doet nu een beroep op getuigen die de twee verdachten kennen of die zondag hebben gezien. 

De overval vond plaats op zondagochtend rond 5:00 uur aan de Keldermansstraat in Middelburg. Het 17-jargige slachtoffer werd plots door twee jonge mannen aangevallen en mishandeld. Vervolgens bedreigden en beroofde het duo hem waarna ze er op de fiets vandoor gingen. Agenten waren kort na de beroving snel ter plaatse en gingen nog achter de twee mannen aan, maar wisten ze niet meer te achterhalen. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. 

De politie besloot vandaag het signalement van de verdachten te delen in de hoop dat ze herkend worden. De eerste dader is een licht getinte man van ongeveer 23 jaar. Hij zou een mager postuur hebben en ongeveer 1.90 meter lang zijn. Hij droeg tijdens de overval een trainingspak en had een baardje. Verder had hij een capuchon op. De tweede dader in tevens een licht getinte man van ongeveer 23 jaar. Hij zou ook een mager postuur hebben en ongeveer 1.80 meter lang zijn. Tijdens de overval droeg hij een trainingspak met capuchon. Opvallend was dat het slachtoffer in straattaal werd aangesproken. Mensen die meer denken te weten over de verdachten of de overval worden verzocht contact op te nemen met de politie. Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief