Medewerkers van ZB Bibliotheek van Zeeland promoten het Zeeuws Thrillerfestival in Middelburg
Medewerkers van ZB Bibliotheek van Zeeland promoten het Zeeuws Thrillerfestival in Middelburg Foto: Edwin Mijnsbergen

Een avond vol spanning tijdens het Zeeuws Thriller Festival in Middelburg

Door: Edwin Mijnsbergen Algemeen

MIDDELBURG - Op vrijdag 9 juni 2023 van 19.00 tot 23.30 uur is het zover: in de gotische sferen van de Wandelkerk in Middelburg kun je als thrillerfan je hart sneller laten kloppen. Schrijvers Jeroen Windmeijer, Jet van Vuuren, Mark de Groot en Wim Hendrikse gaan onder leiding van presentator Myrthe Jansen in gesprek over de kunst van een sterke thriller en de kracht van Zeeland als decor. Een avond vol spanning, interviews, signeersessies en een sinistere wandeling.

Wie denkt dat Middelburg zo rustig en vredelievend is, komt daarnaast bedrogen uit. Schrijver, dichter en bovenal geboren verteller Jan J.B. Kuipers neemt je mee in de unheimische schemer van een Zeeuwse zomeravond door mysterieus Middelburg met een raadselachtig palet van moord, executies, marteling, pestepidimieen en krijgshaftige engelen. Wat deed dat hoofd in het bushokje? En wat had de fanfare met de laatste gehangene te maken?
Voor dove en slechthorende bezoekers is er een tolk Nederlandse Gebarentaal aanwezig.

Tickets voor het Zeeuws Thriller Festival zijn te verkrijgen bij de Drvkkery en via: dezb.nl/thrillerfestival.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief