Koningsdag Zoutelande 2024
Koningsdag Zoutelande 2024 Foto: PR

Koningsdag Zoutelande 2024

Door: Redactie Algemeen

ZOUTELANDE - Vier Koningsdag en -nacht 2024 in Zoutelande! Op 26 en 27 april 2024 viert Zoutelande Koningsnacht en Koningsdag met een spectaculair programma vol activiteiten voor jong en oud, mogelijk gemaakt door de enthousiaste steun van lokale ondernemers en sponsors.

Tijdens Koningsnacht (26 april) starten de festiviteiten met een feesttentprogramma van 20:30 tot 01:00 uur, inclusief een DJ en een speciale verrassing voor de eerste 100 bezoekers. De toegang is gratis voor leden van de OranjeVereniging en €10 voor niet-leden.

Koningsdag (27 april)
De dag begint met een versierde fietsenoptocht en een traktatie van Oranje Tompoucen voor de bewoners van WOZOCO “De Tienden”. Officiële opening en een vlagceremonie worden gevolgd door een live muziekoptreden. Overdag zijn er onder meer een kleedjesmarkt in de Langstraat en diverse kinderactiviteiten zoals springkussens, schminken, en een Panna voetbaltoernooi. Kinderspellen, dartwedstrijden voor volwassenen en de Grote Kindershow met Clown Slungel zijn ook gepland. De dag wordt afgesloten met een kinderdisco en een avond vol Hollandse meezingers.

Doe Mee
Bezoekers worden aangemoedigd om lid te worden van de OranjeVereniging tijdens het evenement voor speciale voordelen. Details over het volledige programma, lidmaatschap en activiteiten zijn te vinden op de officiële website: www.oranjeverenigingzoutelande.nl. Kom ook en vier Koningsdag gezellig in Zoutelande, waar men traditie, gemeenschap en nationale trots hoog in het vaandel draagt. Mis het niet!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief