Mantelzorgcafé

donderdag 6 oktober 2022 13:30

Manteling organiseert op 6 oktober om 13.30 uur in de ZB een Mantelzorgcafé met als thema ‘zorgen voor iemand met psychische problemen’. Voor mantelzorgers is de zorg voor een naaste met psychische problemen vaak een bron van stress. Vooral voor ouders, kinderen en partners is de belasting groot.

Zelf in balans blijven is een uitdaging. Ellen Westhof van Emergis Preventie zal tijdens deze bijeenkomsten meer vertellen over dit onderwerp en ingaan op jullie vragen. Kun je 6 oktober niet? Op 13 oktober om 19.30 is het online mantelzorgcafe over hetzelfde thema bij te wonen. Aanmelden bij Manteling via info@mantelingwalcheren.nl (o.v.v. Mantelzorgcafé + datum, je naam en telefoonnummer en vertel voor wie je zorg) of bel ons via 0118-553530. Voor het online Mantelzorgcafé ontvang je op de dag zelf de link naar de bijeenkomst.

Locatie

  • ZB Bibliotheek van Zeeland

    Kousteensedijk 7
    4331JE Middelburg