Judith Koelemeijer
Judith Koelemeijer Foto: Anneleen Louwes

Nieuwe serie Zeevonken

vrijdag 30 september 2022 20:00

ZEEVONKEN is het literaire programma van de Oostkerk in samenwerking met de Drukkerij. Komende weken zijn vier bijeenkomsten in de Oostkerk met schrijvers die hun nieuwe boek presenteren. Donderdag 29 september Judith Koelemeijer. Vrijdag 30 september: Suzanna Jansen. Donderdag 6 oktober: Jaap Robben. Vrijdag 21 oktober : Oek de Jong. Eerste twee zeevonken: 29 en 30 september. Donderdag 29 september 20.00 uur: Frits Barend interviewt schrijfster en journaliste Judith Koelemeijer over haar biografie over Etty Hillesum. Pianiste Margaretha Clement verzorgt de muzikale intermezzo’s. Sunshine Cleaners geven een mini-concert met een aantal nummers van hun nieuwe album gewijd aan Etty Hillesum.
Bezoekers ontvangen een voucher waarmee ze met 50% korting het Etty Hillesum huis aan het Molenwater kunnen bezoeken.

Locatie

  • De Drvkkery

    Markt 51
    4331LK Middelburg