Brassband OKK in gala
Brassband OKK in gala Foto: Mathijs van der Wal

Galaconcert brassband OKK Westkapelle

zaterdag 11 februari 2023 19:30

Na 3 jaar is er eindelijk weer een galaconcert in Westkapelle. Brassband OKK geeft namelijk op 11 februari 2023 haar inmiddels traditionele galaconcert in zaal Westkapelle Herrijst. Bij binnenkomst krijgt u een glaasje prosecco aangeboden. Met goed in het gehoor liggende mooie muziek zal de brassband u trakteren op een avondvullend programma. De werken waar u naar kunt gaan luisteren zijn onder anderen: Prismatic Light, Nabucco, Kriminal Tango, A Tribute to Elvis, New York New York, Les Champs Élysées en een medley van bekende meezingers. Ook zullen nog een aantal solisten voor het voetlicht treden. Het concert begint om 19.30 uur. De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld.

Locatie