Afbeelding
Foto:

Expositie ‘Kopstukken’

woensdag 15 februari 9:00 - 16:00

Een groep “koppen” gemaakt van keramiek door Bartha Breman uit Dishoek. Ze zijn verschillend, zoals wij mensen allemaal verschillend zijn. Meestal maakt Bartha grotere beelden van steen, maar ter afwisseling vindt ze het werken met klei heel prettig. Voor de vormgeving is ze op zoek naar een spannende combinatie van organische en geometrische vormen. De ritmiek van de lijnen op het strand inspireren haar. Strandvonsten completeren haar werk. Kijk op Bartha’s website voor meer informatie of ga gewoon een keertje bij haar langs. De “Kopstukken” van Bartha Breman zijn van 15 januari t/m 4 maart van zonsopgang tot zonsondergang te zien voor het raam bij atelier Hoed Gezien aan de Nadorstweg 38 te Middelburg. Tijdens de Kunst- en Cultuurroute op 5 en 6 februari is Bartha tussen 11.00 en 17.00u aanwezig als Zeeuwse Gast bij atelier Hoed Gezien. www.barthabreman.exto.nl

Locatie