Concert Kamerkoor Resonance

zaterdag 25 februari 2023 19:30

Over een paar weken breekt de tijd van Passie en Pasen weer aan. Als Kamerkoor Resonance willen we op 25 februari 2023 daarbij stilstaan door middel van een concert in de Kleine Kerk te Veere. Dit doen we met medewerking van Marianne Deij als organist. Resonance bestaat uit een hechte groep amateurzangers die vanuit hun christelijke geloofsovertuiging en reformatorische achtergrond een voorliefde heeft voor klassieke muziek. Onder leiding van Peter Marijs streven zij er naar om oude muziek bij een groter publiek onder de aandacht te brengen. Het thema voor dit concert is Herder en Lam, wat gaat over muziek rond Psalm 23. Het concertprogramma bestaat onder andere uit Jauchzet dem Herrn (Felix Mendelssohn), Psalm 78 (Lajos Vass), Siehe, das ist Gottes Lamm (Gottfried A. Homilius). We zingen in verschillende talen en het belooft een prachtige avond te worden! Van harte welkom, het concert start om 20:00 uur en de kerk is open vanaf 19:30 uur.

Locatie