Afbeelding
Foto: Shutterstock

Informatieavond dementievriendelijk Veere

dinsdag 21 mei 2024 19:30 tot 21:00

Een dementievriendelijke woonkern is een kern (dorp of stad) waar mensen met dementie zo lang mogelijk op een fijne manier thuis kunnen blijven wonen. Waar ze zich thuis voelen en kunnen blijven deelnemen aan het dagelijkse leven. Omdat mensen steeds ouder worden en veel langer thuis blijven wonen, zijn er steeds meer mensen met dementie. Hoe ga je om met iemand die dementie heeft? En wat kun jij doen als inwoner, vrijwilliger of ondernemer voor iemand met dementie? Inwoners van de gemeente Veere worden van harte uitgenodigd voor een informatieavond rondom dit thema. Dinsdag 21 mei van 19.30-21.00 uur (inloop 19.15 uur) in MFA de Zandput, Zandput 5, Serooskerke. Voor de kernen Veere, Gapinge, Serooskerke, Grijpskerke, Vrouwenpolder. Aanmelden via dementievriendelijkveere@welzijnveere.nl of tel. 0118-583687.

Locatie