Afbeelding
Foto: Politie.nl

Politie zoekt specifieke getuige in verband met brand vakantiepark aan de Schelpweg

Door: Eveline Jansen Politie

DOMBURG- De politie is op zoek naar een specifieke getuige uit mogelijk Domburg in verband met de brand die vrijdagochtend 1 maart woedde op een vakantiepark aan de Schelpweg.  Een safaritent brandde hierbij volledig af. Het gaat om één van de melders van de brand die kort met de politie heeft gesproken met de telefoon van een andere melder.

Het politieonderzoek naar de brand die vrijdagochtend 1 maart woedde op een vakantiepark aan de Schelpweg is nagenoeg afgerond, maar de politie is nog op zoek naar één specifieke getuige. De politie wil graag in contact komen met een man met grijs haar die mogelijk in Domburg woont. De man was één van de melders van de brand en heeft met de telefoon van een andere melder kort met de politie gesproken. De politie komt graag opnieuw in contact met deze man. Wellicht heeft hij informatie die voor (het afronden van) het onderzoek van belang kan zijn. Bent u of kent u deze getuige? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Vermeld als u belt dat het gaat om zaak 2024-052927. 

Op het vakantiepark brandde vrijdagochtend 1 maart rond 06.00 uur een safaritent volledig af. De politie hield korte tijd later twee verdachten aan. De verdachten, een 24-jarige man en een 26-jarige vrouw, beiden uit de gemeente Veere, zijn verhoord en hebben een verklaring afgelegd. Ze zijn zaterdagmiddag 2 maart weer vrijgelaten. Een officier van Justitie zal op een later moment de zaak beoordelen en eventueel overgaan op strafvervolging. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief