Afbeelding
Foto: René Mensen

Inschrijving Polderchallenge Standdaarbuiten van start

Door: Sandra Broosus Algemeen

STANDDAARBUITEN - Vorig jaar was de Polderchallenge Standdaarbuiten weer een daverend succes en dus gaan we dat dit jaar wederom voortzetten. We zijn inmiddels drukdoende met de voorbereidingen van alweer de 7e editie, die op zaterdag 2 september 2023 moet gaan plaatsvinden.

Wij nemen alle goede dingen weer mee van vorig jaar, vullen die weer aan met nieuwe ideeën en gaan er weer voor zorgen dat het een feest voor jong en oud gaat zijn. Dé Polderchallenge Standdaarbuiten 2023 gaat weer een onvergetelijk evenement worden, waar iedereen, uit Standdaarbuiten en omstreken, met volle teugen van kan gaan genieten.

De gebruikelijke categorieën van de Inimini-Run (600 m), Kids-Run (2,5 km), Fun-Run (6 km), ToughRun (12 km) én de Ultimate-Run (18 km) zullen weer op de planning staan. De verwachting is dat er op zaterdag 2 september, rond 10.30 uur gestart zal worden met deze runs, die dit jaar hoogstwaarschijnlijk weer in de vertrouwde volgorde zullen worden afgewerkt.

De route zal ook dit jaar weer veelal in en nabij Standdaarbuiten lopen en er zullen op ons evenemententerrein en langs ons parcours diverse activiteiten worden georganiseerd. Een hapje, een drankje, amusement en vertier. Voor iedereen wat wils en ook deze keer hebben we weer onze gezellige Polderchallenge Feesttent.

Dus voor iedereen, die in september weer de strijd wil aangaan met onze modder, sloten én hindernissen, om vervolgens lekker na te kletsen in onze feesttent, zorg dat je op 1 april 2023 om 00:00 uur klaar zit, om je in te schrijven op www.polderchallengestanddaarbuiten.nl. Ook vorig jaar ging het weer hard met de inschrijvingen, dus voorkom teleurstellingen en ben er op tijd bij.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief