Kinderen en volwassenen schitteren op het podium.
Kinderen en volwassenen schitteren op het podium. Foto: Toneelclub Fame

Toneelclub Fame speelt ‘Wonderkind’

Algemeen

HELWIJK - Afgelopen 19 en 20 mei heeft Toneelclub Fame onder leiding van Marjolein de Baat, Shirley Maliepaard en Stefan Lankhuizen voor tweemaal een uitverkochte zaal hun nieuwste productie ‘Wonderkind’ mogen uitvoeren in De Blokhut te Helwijk.

Na een heel seizoen keihard repeteren kon de getalenteerde cast van jong en ouder afkomstig uit de gemeente Moerdijk en daarbuiten, de magische musical gebaseerd op werk van schrijver Roald Dahl ten tonele brengen.

Het is inmiddels de vierde grote Fame productie met een cast bestaande uit zowel kinderen als volwassenen. De jeugd krijgt de passie voor theater maken op deze manier goed mee en ontwikkelt zich gaandeweg het seizoen steeds meer. De creatieve crew zorgt ondertussen voor de mooiste decors, lichtshow en grime om het geheel compleet te maken.

Als afsluiter komen de spelers binnenkort nog eenmaal bij elkaar en wordt bekendgemaakt wat de planning voor volgend seizoen zal zijn. Ongetwijfeld zal het publiek ook dan weer met volle teugen gaan genieten, zoals ze ook deden van dit ‘Wonderkind’![n]Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief