Deel van het koor.
Deel van het koor. Foto: optreden Onze kerk Hoge Zwaluwe

Openlucht concert door koor Cantzoni

Algemeen

ZEVENBERGSCHEN HOEK - In navolging van eerdere optredens zal dit 40 koppig gemengd koor op zondagmiddag 11 juni bij Brasserie Woods in Oosterhout gaan optreden. Dit koor uit Zevenbergschen Hoek heeft ondertussen een goede reputatie opgebouwd.

Uiteraard door de bezielende leiding van dirigente Kim de Looper en pianist René van Assche. De zangers en zangeressen komen ondertussen uit negen verschillende woonplaatsen en diverse leden zingen zelfs in meerdere koren. 

Repertoire
Het koorrepertoire op deze zondagmiddag, met veel musical nummers, zal veel luisteraars aanspreken omdat deze lekker in het gehoor liggen en bovenal bekend zijn. Te denken valt onder andere ook aan nummers van Queen zoals Bohemian Rhapsody en Somebody tot love. Ook Scarborough Fair en Africa staan op het gevarieerde programma. “Super Trouper” van Abba mag uiteraard ook niet ontbreken en alle nummers worden 4-stemmig gezongen. Het talrijke publiek zal op het terras kunnen genieten als “kers op de taart“ het klassieke nummer Cantique de Jean Racine van Fauré. Aanvang: 14.00 uur.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief