Afbeelding
Foto: Funda

Wonen in een molen: Dit bijzondere huis in Zevenbergen staat te koop

Door: Hanneke Marcelis Algemeen

MOERDIJK - Wie op zoek is naar een opvallend en uniek huis, moet vooral eens aan de Lage Wipstraat in Zevenbergen kijken. Daar staat namelijk de molen te koop die is omgebouwd tot woonhuis. Voor ‘slechts’ 350.000 euro woon je al op deze bijzondere plek.

De molen aan de Lage Wipstraat biedt de mogelijkheid om op een bijzondere plek te wonen. Gebouwd in 1841 en erkend als een rijksmonument, is deze molen een locatie met een rijk verleden. Na een volledige renovatie tussen 1996 en 2000 is het een van de weinige molens in Nederland die dienst doet als woonhuis, waar je echt ín de molen kunt wonen. Het resultaat is een uniek interieur en een 360-graden terras van maar liefst 120 vierkante meter, met een prachtig uitzicht over Zevenbergen en de mogelijkheid om te genieten van zowel zon als schaduw.

De huidige eigenaren hebben met grote zorg en liefde het interieur van de molen gerenoveerd, waardoor alle moderne gemakken en luxe aanwezig zijn. 

Op Funda zijn de foto’s van het bijzondere pand te bekijken. De vraagprijs is 350.000 euro.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief