Afbeelding
Foto: Marcel Otterspeer

Flinke lintjesregen in Moerdijk: 27 inwoners gedecoreerd

Door: Yvonne Vermeulen Algemeen

MOERDIJK - Een dag voor Koningsdag: Dan is het traditioneel tijd voor de lintjesregen. In de gemeente Moerdijk was het een drukke ochtend voor burgemeester Aart-Jan Moerkerke, hij kon het niet alleen af. Maar liefst 27 inwoners werden vanochtend gedecoreerd. Daarom was niet alleen Moerkerke vanochtend op pad, ook wethouder Pauline Joosten mocht lintjes opspelden. 

Fijnaart

André de Regt (59) uit Fijnaart, Ridder in de Orde van Oranje-Nassau 
Was in de jaren negentig een aantal jaar voorzitter van muziekvereniging Jeugd en Kunst uit Fijnaart. In 1996 was hij medeoprichter van het Regio Orkest West Brabant. Door de jaren heen was hij medeorganisator van concerten, zocht samenwerking met andere culturele disciplines en voorzitter. Tot op de dag van vandaag is hij betrokken bij het Regio Orkest. Daarnaast is hij ook actief bij de Kiwanis Moerdijk, als mede-oprichter en heeft hij verschillende bestuursfuncties vervuld. Bij de Black Sheep Swing Band was hij van 2012 tot 2018 voorzitter. Ook is hij sinds 2022 voorzitter van Verenging voor Gepensioneerden Rabobank West-Brabant.

Tekst gaat verder onder de foto


André de Regt en burgemeester Aart-Jan Moerkerke - Foto: Gemeente Moerdijk

Janneke Meeuwisse-van Laarhoven (69) uit Fijnaart, Ridder in de Orde van Oranje-Nassau 
Is bestuurslid geweest bij tennisvereniging De Hoop in Noordhoek. Zette zich in als Mantelzorger voor diverse familieleden en vrienden en als bewindvoerder van een inwoner in een zorginstelling. Van 2010 tot 2018 was Meeuwisse voorzitter van de KVO Noordhoek. Sinds 2014 is ze vrijwilliger bij Surplus als mantelzorgcoach. Ook is ze lid van het Kringteam West-Brabant, en sinds 2022 lid van de landelijke ledenraad.

Tekst gaat verder onder de foto


Janneke Meeuwisse-van Laarhoven met Burgemeester Moerkerke - Foto: Gemeente Moerdijk

Wim Schrauwen (77) uit Fijnaart, Lid in de Orde van Oranje-Nassau
Sinds 1984 betrokken bij v.v. Kaaise Boys, sinds een fusie in 2011 bij vv De Fendert uit Fijnaart. Jeugdleider, lid van het hoofdbestuur van Kaaise Boys, lid van het fusiebestuur en vicevoorzitter van het eerste bestuur van vv De Fendert. Hij fluit wekelijks jeugdwedstrijden en is actief als lid van werkploeg, belast met het onderhoud en schoonhouden van het sportcomplex en de gebouwen. Ook is Schrouwen vrijwilliger bij de Immanuëlparochie Cluster West Parochiekerk H. Jacobus de Meerdere, hier is hij koster, brengt het parochieblad rond en verleent hand- en spandiensten. Ook de tennisvereniging Fijnaart kan op hem rekenen, sinds 2010 is hij vrijwilliger bij het onderhoud van het tennispark.

Tekst gaat verder onder de foto


Wim Schrauwen en burgemeester Moerkerke - Foto: Gemeente Moerdijk

Ton Haverkamp (69) uit Fijnaart, Lid in de Orde van Oranje-Nassau 
Haverkamp was van 1990 tot 1995 raadslid van de gemeente Fijnaart en Heijningen, Daarnaast is hij voorzitter van CDA afdeling Moerdijk, van 2003 tot 20211 en sinds 2017 tot en met nu. Voorzitter van de Ondernemersvereniging Fijnaart, van 2011 tot 2019. Organisatie van activiteiten en vertegenwoordigen van belangen ondernemers bij de gemeente en instanties. Initiator en secretaris-penningmeester van de lokale energiecoöperatie Energiek Moerdijk, van 2013 tot heden. Initiator en penningmeester van de Coöperatieve Kredietunie West-Brabant, die ondernemers middels coaching en extern kapitaal verder helpt.

Tekst gaat verder onder de foto


Ton Haverkamp en burgemeester Moerkerke - Foto: Gemeente Moerdijk

Jack Krougman (55) uit Fijnaart, Lid in de Orde van Oranje-Nassau 
Bestuurslid Algemene Zaken van FSV/vv De Fendert vanaf 1993. Bij de verhuizing van de vereniging veel werk verzet op de bouw. Ook had hij een groot aandeel in de geslaagde fusie tussen FSV en Kaaise Boys naar vv De Fendert in 2011. Elftalleider 1e elftal van FSV/vv De Fendert vanaf 2003. Hij was hierbij verantwoordelijk voor oa het materiaal, gaf hersteltrainingen, assisteerde bij de trainingen. Ook actief als vrijwilliger bij het onderhoud van het park.

Tekst gaat verder onder de foto


Jack Krougman met burgemeester Moerkerke- Foto: Gemeente Moerdijk

Klundert 

Eduard Butin Bik (56) uit Klundert, Ridder in de Orde van Oranje-Nassau 
Voorzitter Scouting Jan Bautoen Groep uit Klundert (2000-2021) nadat hij daar van 1986 tot 1989 jeugdleider was geweest van de verkenners. In oktober 2023 is hij weer tot voorzitter benoemd. Verder actief als vrijwilliger bij evenementen, groepsweekenden en als organisator van wintertochten. Praktijkbegeleider voor het op peil houden van de kwalificaties van leden en vanaf 2013 lid van de Geschillencommissie Scouting Nederland. Ook was hij een aantal jaar penningmeester en wapenmeester van de toenmalige schermvereniging TSSV Excalibur. Sinds 2010 is Butin actief binnen de schermsport. Voorzitter (sinds 2015) en trainer (sinds 2010) bij schermvereniging Beau Geste uit Zegge. In 2014 medeoprichter, voorzitter en vrijwilliger van Stichting Schermsport Zuidwest Nederland. Butin Bik is coach, scheidsrechter, praktijkbegeleider en organiseert workshops.


Tekst gaat verder onder de foto

Eduard Butin Bik en burgemeester Moerkerke - Foto: Gemeente Moerdijk

Anita Ossewaarde (56) uit Klundert, Ridder in de Orde van Oranje-Nassau 
Ossewaarde was zelf laaggeletterd en ontplooit sinds 2000 vele activiteiten ten behoeve van de bestrijding van laaggeletterdheid. Als taalambassadeur geeft zij voor diverse lokale en regionale onderwijsorganisaties en stichtingen bekendheid aan de problemen rondom laaggeletterdheid. Ook helpt zij organisaties bij de verduidelijking van communicatie-uitingen. Sinds 2002 is zij actief met name vanuit de Stichting ABC, maar ook vanuit Taalhuizen, de Stichting Lezen & Schrijven, ROC West-Brabant, bibliotheken, diverse gemeenten in West-Brabant en voor ziekenhuizen en apothekersorganisatie KNMP.

Tekst gaat verder onder de foto.  


Anita Ossewaarde en burgemeester Moerkerke - Foto: Gemeente Moerdijk

Ruud Krijnen (63) uit Klundert, Lid in de Orde van Oranje-Nassau
Sinds 1981 vrijwilliger bij en bestuurslid van de Scouting Jan Batoengroep in Klundert. Leidinggevende, betrokken bij de organisatie van het jaarlijkse groepsweekend, bij de opzet van het onderhoudsplan en lid van de Vrienden van Scouting. In het verleden als hopman of teamleider verantwoordelijk voor het programma van de groep 15- tot 18-jarigen. Ook was hij groepsvoorzitter, regiotrainer en lid van diverse activiteitencommissies. Dirigent van achtereenvolgens The Happy Voices (1998-2010) en het gemengd koor Couleur Vocale (2010-heden) in Willemstad. Vrijwilliger bij de Judoklub Klundert. Ondersteuning van het bestuur; trainingen geven aan de jeugd van 5 t/m 16 jaar; organisatie en begeleiding van judokampen, stages en diverse activiteiten. Sinds 2017 medeorganisator van de diverse veteranenbijeenkomsten.

Tekst gaat verder onder de foto.


Ruud Krijnen en burgmeester Moerkerke - Foto: Gemeente Moerdijk

Engeltje Noordink-Schreuders (70) uit Klundert, Lid in de Orde van Oranje-Nassau 
Vrijwilliger bij Korfbalvereniging DSO Klundert sinds 1984. Jeugdscheidsrechter, barvrijwilliger, lid van de sponsorcommissie, bezorger van het clubblad en beheerder van de gevonden voorwerpen. Van 1985 tot 1995 vrijwilliger bij Gereformeerde Kerk Klundert. Penningmeester en notulist van de Gereformeerde Jeugdcentrale. Organiseren van diverse jeugdclubs, het jaarlijkse jeugdkamp en diverse eindejaarsactiviteiten. Vrijwilliger bij de wekelijkse activiteiten van de verschillende woongroepen in Woonzorgcentrum Mauritshof in Klundert, sinds 2000. Vrijwilliger bij Woonzorgcentrum De Westhoek in Zevenbergen. Lid van het buurtpreventieteam Klundert, wijk Blauwe Hoef. Diaken en vrijwilliger bij Gereformeerde Kerk Klundert.

Tekst gaat verder onder de foto. 


Engeltje Noordink-Schreuders met de burgemeester Foto: Gemeente Moerdijk

Marcel Langeweg (68) uit Klundert, Lid in de Orde van Oranje-Nassau 
Vrijwilliger bij en bestuurslid (1998-2005) van de Korfbalvereniging DSO Klundert. Betrokkene was actief als barvrijwilliger (1992-2012) en bonds- en verenigingsscheidsrechter (2000-2015). Als bestuurslid was hij verantwoordelijk voor de portefeuille accommodatie. In de periode 2005-2015 was hij lid van de technische commissie en contactpersoon voor de scheidsrechters en in de periode 2009-2013 lid van de bouwcommissie voor het nieuwbouwcomplex. Vrijwilliger bij en lid van de kerkenraad (2011-2015) van de Gereformeerde Kerk Klundert. Betrokkene was voorheen lid van de Commissie van Beheer (1994-2000) en is sinds 2008 lid van het mediateam. In de periode 2011-2015 was hij bovendien diaken en tevens lid van de kerkenraad. Sinds 2017 is hij verder coördinator van de kerkradio en hij brengt sinds 2018 de zondagsbrieven rond. Actief lid en coördinator van het buurtpreventieteam Klundert. Sinds 2022 chauffeur bij de Buurtbusvereniging Standdaarbuiten-Noordhoek.

Tekst gaat verder onder de foto. 


Marcel Langeweg- Foto: Gemeente Moerdijk

Janneke van Bezooijen-den Hollander (66) uit Klundert, Lid in de Orde van Oranje-Nassau 
Verzorgt sinds 1995 intensieve mantelzorg voor een familielid. Sinds 2000 vrijwilliger, lid van de catechese-commissie, ouderling en pastoraal bezoeker bij de Gereformeerde Kerk Klundert. Ook bij SOVAK actief, sinds 2010 persoonlijk ondersteuner van een cliënt van SOVAK.

Tekst gaat verder onder de foto.


Janneke van Bezooijen-den Hollander  - Foto: Gemeente Moerdijk

Gonny Hendrikx-Farla (73) uit Klundert, Lid in de Orde van Oranje-Nassau 
Vrijwilliger bij het Gecoördineerd Ouderenwerk Westhoek, van 1985 tot 1999. Bezorger van maaltijden en coördinator van de bezorging. Pleegmoeder van een meisje (1985 – 1988) en vervolgens pleegmoeder van haar pleegdochter (1991 – heden). Vrijwilliger bij het Woonzorgcentrum Mauritshof te Klundert, ondersteuner bij de maaltijden van 2004 tot 2014. Van 2005 tot heden secretaris van de KBO afdeling Klundert. Sinds 2007 secretaris van het Niervaertkoor Klundert. Sinds 2007 secretaris van de KBO kring Moerdijk. Vrijwilliger bij de Heemkundekring Die Overdraghe Klundert sinds 2013.

Tekst gaat verder onder de foto. 


Gonny Hendrikx-Farla   Foto: Gemeente Moerdijk

Zevenbergen 

Jan van der Wulp (79) uit Zevenbergen, Lid in de Orde van Oranje-Nassau 
Was van 1975 tot 1979 vrijwilliger bij een jeugdzeilkamp. Vrijwilliger bij en medeoprichter van de Stichting Protestants Jeugdwerk Zevenbergen (SPJZ) van 1982 tot 1990. Betrokkene begeleidde de oecumenische gespreksavonden en themaweekenden. Vrijwilliger bij en lid van de Kerkenraad van de Gereformeerde Kerk Ontmoeting’ te Zevenbergen van 1999 tot 2004. Actief als ouderling. Sinds 2014 verzorgt Van der Wulp beeld- en de geluidsregistratie van de kerkdiensten, (bestuurs)lid van het missionair team ‘Spirit Zevenbergen” en regelen van de samenstelling van de kerkelijk jaarboekjes. Sinds 2008 vrijwilliger bij de Stichting Gipsy Mission Roemenië. Van der Wulp is voorzitter van de Stichting Koopvaardijwerk Moerdijk, ook bekend als het zeemanshuis.

Wil van der Wulp-Moerkerken (76) uit Zevenbergen, Lid in de Orde van Oranje-Nassau 
Vrijwilliger bij de Gereformeerde Kerk De Ontmoeting Zevenbergen sinds 2005. Lid van het schoonmaakteam en van de groep die koffie zet na de diensten (2012-heden). Ook regelt ze de preekvoorziening en de bespeling van het orgel. Bovendien is ze de coördinator van het pastorale team dat gemeenteleden bezoekt en lid van de liturgiecommissie die bijzondere diensten voorbereidt (2013-heden). In het verleden was ze verder nog ouderling (2005-2012). Vrijwilliger bij de Stichting Gipsy Mission Roemenië. Vrijwilliger bij Surplus, sinds 2008, dienst geestelijke verzorging. Zij haalde de bewoners van het verzorgingshuis op voor de dienst in de religieuze ruimte, was actief bij het gezamenlijke koffiedrinken en bracht de bewoners weer terug. De laatste jaren is ze bovendien voorganger tijdens de diensten.

Tekst gaat verder onder de foto. 


Wil en Jan van der Wulp - Foto: Gemeente Moerdijk

Silvia Driessen-Sprenkels (57) uit Zevenbergen, Lid in de Orde van Oranje-Nassau 
Actief als vrijwilliger en bestuurslid bij voetbalvereniging Seolto in Zevenbergen, van 2008 tot heden. Organisator van diverse clinics, verzorgen van het wasgoed, barwerkzaamheden, verzorgen van catering tijdens de wedstrijden. Secretaris en beheerder ledenadministratie, begeleider jongste jeugd en aanspreekpunt ouders jongste jeugd, lid van de voetbalcommissie, coördinator pupillen, organisator activiteiten tbv Koningsdag, medeorganisator 2-jaarlijks scholentoernooi, coördinator Grote Clubactie, kartrekker project rookvrije sportomgeving, kartrekker pedagogisch leerklimaat, kartrekker project afval scheiden.

Tekst gaat verder onder de foto. 


Silvia Driessen-Sprenkels - Foto: Gemeente Moerdijk

Marijn De Deugd (73) uit Zevenbergen, Lid in de Orde van Oranje-Nassau 
Vrijwilliger bij en bestuurslid (1987-1997) van de Stichting Carnaval Zevenbergen. Lid van de ereraad en verantwoordelijkheid voor de orde en veiligheid van Prins Carnaval, de Raad van Elf en andere functionarissen. Sinds zijn aftreden als bestuurslid verricht hij nog hand-en-spandiensten. Voorzitter van het Smartlappenkoor ‘Dolorcanto’. Lid van de muziekcommissie. Regelen van de licht- en geluidstechniek bij de repetities en optredens. Betrokken bij de organisatie van het Kerstconcert als afsluiting van het jubileumjaar. Medeoprichter en voorzitter van de lokale politieke partij ‘Burger Belangen Moerdijk’.

Tekst gaat verder onder de foto. 


Marijn De Deugd  - Foto: Gemeente Moerdijk

Marianne van de Water (72) uit Zevenbergen, Lid in de Orde van Oranje-Nassau
Medeoprichter van en vrijwilliger bij de jongerenvereniging De Chûte in 1990, onderdeel van de Gereformeerde Kerk Nieuwendijk. Organiseren van activiteiten en begeleider jaarlijkse kamp. Vrijwilliger bij timmerdorp Nieuwendijk.  Vrijwilliger/leidinggevende bij de jeugdclub van de Gereformeerde kerk Nieuwendijk. Sinds 1995 Vrijwilliger bij de Gereformeerde Kerk De Ontmoeting te Zevenbergen. Ouderling en betrokken bij de voorbereiding van bijzondere diensten. Verrichten van schoonmaakwerkzaamheden en bezoekwerk. Was mantelzorger voor een (hoog)bejaarde dame. Voorzitter (2007-2016) en bestuurslid (2016-2019) van Vrouwenvereniging VIOOL te Langeweg. Vrijwilliger bij en voorzitter (2022-heden) van de KBO Langeweg. Vrijwilliger bij de Gereformeerde Kerk De Ontmoeting te Zevenbergen.

Tekst gaat verder onder de foto


Marianne van de Water  - Foto: Gemeente Moerdijk

Leo Kanters (81) uit Zevenbergen, Lid in de Orde van Oranje-Nassau
Vrijwilliger bij het Nationaal Vlasserij-Suikermuseum Klundert, betrokken bij oprichting in 2002, is Clusterhoofd Facilitaire Dienst en coördineert zijn medevrijwilligers. Onder zijn leiding zijn de afgelopen jaren mooie projecten afgerond in het museum. Vrijwilliger bij de KBO-afdeling Zevenbergen, sinds 2002. Betrokkene is hoofdbezorger van het ledenblad dat hij verspreidt met zijn partner. Vrijwilliger bij MenuSurplus. Kanters bezorgt, samen met zijn partner, maaltijden bij ouderen aan huis. Tevens ondersteunt hij bij het maken van de planning.

Riet Kanters-Farla (84) uit Zevenbergen, Lid in de Orde van Oranje-Nassau 
Vrijwilliger bij de Katholiek Bond voor Ouderen (KBO), afdeling Zevenbergen sinds 2002. Betrokkene verspreidt, samen met haar partner Leo, het ledenblad. Vrijwilliger bij MenuSurplus, onderdeel van Surplus Zorg. Zij bezorgt, samen met haar partner, maaltijden bij ouderen aan huis. Vrijwilliger bij de Nationale Vereniging De Zonnebloem, afdeling Zevenbergen.  Kanters verricht bezoekwerk en ondersteunt bij de activiteiten zoals de kaartavonden en spelletjesmiddagen. Vrijwilliger bij Surplus Zorg, woonzorgcentrum De Westhoek te Zevenbergen.

Tekst gaat verder onder de foto. 


Leo en Riet Kanters - Foto: Gemeente Moerdijk

Willemstad 

Anja van den Hil-van Dueren den Hollander (63) uit Willemstad, Lid in de Orde van Oranje-Nassau 
Vrijwilliger bij de Protestantse Gemeente Willemstad sinds 2004. Betrokkene is ouderling, pastoraal ondersteuner, legt bezoeken af en verzorgt de felicitaties voor jubilea en bijzondere verjaardagen. Vrijwilliger bij het 4 mei comité ‘Zij die vielen’ te Willemstad, sinds 2017. Betrokkene is initiatiefnemer en medeorganisator van de jaarlijkse dodenherdenking en de herdenkingsdienst in de kerk.

Tekst gaat verder onder de foto


Wethouder Pauline Joosten en Anja van den Hil - van Dueren den Hollander  - Foto: Gemeente Moerdijk

Margareth van de Meeberg-van Gemert (66) uit Willemstad, Lid in de Orde van Oranje-Nassau 
Was dertig jaar lang vrijwilliger bij Harmonie Oefening Baart Kunst te Willemstad. Na het opheffen van de Harmonie Oefening Baart Kunst te Willemstad heeft Van de Meeberg gezorgd voor een herbestemming van de kleding en instrumenten in Ghana. Vrijwilliger bij en bestuurslid sinds 1987 van buurtvereniging het Kloosterblokje te Willemstad. Zij zet zich in voor de Feestweek Kloosterblokje, een jaarlijks kindervakantieweek. Vrijwilliger bij de Stichting Sinterklaas Willemstad, Van de Meeberg maakt en onderhoudt de pietenpakken, collecteert en verricht diverse hand- en spandiensten vlak voor en tijdens de intocht. Was mantelzorger voor diverse familieleden. Vrijwilliger bij de Stichting Runningteam Korendijk Zuid-Beijerland, van 2011 tot 2016. Sinds 2017 vrijwilliger bij de Stichting Doorkomst Roparun Willemstad.

Tekst gaat verder onder de foto. 


Margareth van de Meeberg-van Gemert  en wethouder Joosten -  Foto: Gemeente Moerdijk

Liesbeth Oostenrijk (72) uit Willemstad, Lid in de Orde van Oranje-Nassau 
Secretaris (1987-heden) van en vrijwilliger bij Christelijke Sport Vereniging Malthastars Willemstad. Oostenrijk organiseert mede evenementen en activiteiten. Vrijwilliger bij voetbalvereniging Kogelvangers te Willemstad, zij was beheerder van de kantine van 1992 tot 1995. Sinds 2012 vrijwilliger bij speeltuinvereniging Kindervreugd te Willemstad waar ze activiteiten mede-organiseert.

Paul Kamp (72) uit Willemstad,  Lid in de Orde van Oranje-Nassau 
Penningmeester voetbalvereniging Kogelvangers te Willemstad (1985 - 1989). Daarnaast ondersteunde hij bij de organisatie van toernooien en wedstrijden en activiteiten zoals de Willemstadse halve marathon. Was bestuurslid/penningmeester van en vrijwilliger bij de Christelijke Sport Vereniging Malthastars Willemstad. Hij organiseerde mede wedstrijden, springdagen en jeugdkampen. In 2001 medeoprichter/bestuurslid/penningmeester van en vrijwilliger bij de Senioren Tafeltennis Willemstad. Kamp organiseert diverse in- en externe toernooien.

Tekst gaat verder onder de foto.


Liesbeth en Paul Kamp - Foto: Gemeente Moerdijk

Andries de Vos (70) uit Willemstad, Lid in de Orde van Oranje-Nassau 
Sinds 1965 onbezoldigd organist bij de Protestantse Gemeente Willemstad, tot 2006 bij de Gereformeerde Kerk Willemstad. Tot 2006 was hij hoofdorganist. Sindsdien is hij één van de vijf organisten. Secretaris van de CNS De school met de bijbel in Willemstad. Hij was één van de aanjagers van het 100-jarige jubileum in 1991 van de school en hij schreef het jubileumboek. Sinds 2016 vrijwilliger bij de basisschool De Singel in Willemstad (de vroegere CNS De school met de bijbel). Als conciërge vervult hij onder meer de verschillende taken. In 2016 trok hij de kar van het 125-jarig jubileumfeest. Sinds 2020 is De Vos ook dirigent van het Koor Amicante in Zevenbergen. Waar nodig vervangt hij de pianist en hij is ook betrokken bij het voorbereiden van de liederen bij de vieringen in de kerk en het verzorgingshuis.

Tekst gaat verder onder de foto


Andries de Vos en wethouder Joosten - Foto: Gemeente Moerdijk

Heijningen 

Piet Hollemans (69) uit Heijningen, Lid in de Orde van Oranje-Nassau 
Was voor 1984 bestuurslid en vrijwilliger bij Korfbalvereniging de Kieviten in Klundert, bestuurslid en vrijwilliger bij Korfbalvereniging DSO in Klundert en o.a. scheidsrechter. Van 1986 – 1998 ouderling en scriba bij Protestantse Gemeente Willemstad. Sinds 1990 medeoprichter, bestuurslid van koor Happy Voices en splitsing oprichter, bestuurslid van koor Couleur Vocale te Willemstad. Van 1993 tot 1996 bestuurslid en vrijwilliger bij Basisschool De Ruigenhil in Helwijk. Naast zijn bestuurlijke werkzaamheden was hij ook actief als o.a. vrijwilliger bij het groenonderhoud. Hollemans is ook ouderling en scriba bij de Protestantse Gemeente Willemstad.

Tekst gaat verder onder de foto


Piet Hollemans en wethouder Joosten - Foto: Gemeente Moerdijk

Oudemolen

Anton Fens (66) uit Oudemolen, Lid in de Orde van Oranje-Nassau 
Vrijwilliger bij de Carnavalsvereniging De Errpelrooiers te Wagenberg tussen 1973 en 1997. Betrokkene was raadslid, wagenbouwer en medeorganisator van bejaarden- en kindermiddagen. Oprichter/voorzitter van de Fotoclub Dinasa Wagenberg. Van 1992 tot 2008 vrijwilliger bij TV Extra Drimmelen, de lokale televisieomroep. Sinds 1996 vrijwilliger bij Baronie TV, een tv zender die gedurende het carnaval vijf dagen uitzendt in de Baronie van Breda. Fens was correspondent en cameraman. Sinds 2020 vrijwilliger op ad hoc basis voor diverse organisaties.

Tekst gaat verder onder de foto. 


Anton Fens en wethouder Joosten - Foto: Gemeente Moerdijk

Standdaarbuiten

Cees Heck (70) uit Standdaarbuiten, Lid in de Orde van Oranje-Nassau 
Vrijwilliger bij en secretaris van de Harmonie Erato en de daaraan verbonden drumband te Roosendaal, van 1969 tot 1991. Vanaf 1975 dertig jaar betrokken geweest bij de Ponyclub De Manciaruiters Standdaarbuiten. Heck organiseerde mede het concours hippique. Sinds 1980 vrijwilliger bij de Slagwerkgroep De Noekers te Standdaarbuiten. Vrijwilliger bij de Basisschool St. Antonius Standdaarbuiten, van 1991 tot 2021. Ook was hij tien jaar lang vrijwilliger bij het Kinderkoor ‘t Carillonneke te Standdaarbuiten. Sinds 2007 bestuurslid/penningmeester en vrijwilliger bij de Heemkundekring ‘t Sandt daer buijten te Standdaarbuiten.


Cees Heck samen met wethouder Pauline Joosten - Foto: Gemeente Moerdijk



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief