Vestigingsmanager Maarten Schoonen en een deel van zijn team.
Vestigingsmanager Maarten Schoonen en een deel van zijn team. Foto: Tom Rietveld

Veldsink Schuijt Adviesgroep is verhuisd naar de Noordhaven nummer 108

Door: Tom Rietveld Advertorial

Maarten Schoonen: “Vanuit Schuijt Assurantiën (1998) zijn we in 2013 overgegaan naar de Veldsink Groep en toen was er al de wens van een ander pand te vinden. Na een gedegen zoektocht hebben we ons ideale pand gevonden.”

“De voormalige Apotheek van Benu aan de Haven voldoet qua oppervlakte en ligging aan onze wensen. Na een grondige aanpassing zijn we nu verhuisd en is het tijd om onze klanten en relaties te verwelkomen op een open middag met een borrel en een hapje op vrijdag 12 april 2024.

We zaten al in het centrum en nu nog meer in het Centrum. Alles is weer nieuw en mooi. In principe nog zichtbaarder. Met vlaggen buiten en we kunnen werken met stoepborden om extra op te vallen en aandacht te genereren.”

Waarin verschillen jullie van andere bedrijven op dit gebied?
Maarten vervolgt:” Het is Misschien een open deur, die we intrappen. In ons Veldsink gezelschap worden we wel ‘De Local Hero in Zevenbergen’ genoemd. Het verschil zit in het laagdrempelige. We gaan ook letterlijk regelmatig naar onze klanten toe. Klanten kunnen ook gemakkelijk hier naar binnen stappen. Je ziet steeds meer dat in steden en dorpen dat de tussenpersonen zich steeds meer terugtrekken en vooral digitaal en met de computer bezig zijn.

Wij bieden naast hypotheken, verzekeringen, schade verzekeringen, lijfrentes, risicoverzekeringen, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Pensioenen doen we ook, maar dat wordt dan weer uitbesteed aan een ander Veldsink kantoor, waar meer expertise is op dit gebied. Wij doen alles op het gebied van financieel advies. Veldsink is de grootste onafhankelijke intermediair in Nederland. En dat heeft vele voordelen. Schaalgrootte betekent echt wel wat! De KnowHow is gespreid binnen de groep. Alles weten, bestaat niet meer. Het wordt allemaal steeds complexer. Het is meer en meer een specialisme geworden.”

Veldsink Schuijt
Hypotheek en Verzekering
Noordhaven 108, Zevenbergen
0168-232972
www.veldsink.nlBlijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief