Afbeelding
Foto: Tom Rietveld

Brasserie Overstag: Waar smaak en gezelligheid samenkomen

Door: Yvonne Vermeulen Advertorial

Een eetgelegenheid aan een jachthaven heeft een unieke aantrekkingskracht vanwege verschillende redenen. Ten eerste biedt het een sfeervolle ambiance met het rustgevende uitzicht op het water en de mooie boten, wat een ontspannen en vakantieachtige sfeer creëert. Daarnaast zorgt de constante activiteit in de jachthaven voor een levendige atmosfeer die gasten aantrekt. Of je nu alleen bent, met vrienden of familie, het biedt altijd een boeiende omgeving om van te genieten tijdens het eten.

 De eigenaren van de nieuw geopende Brasserie Overstag aan de Jachthaven van Noordschans zorgen voor een extra culinaire beleving bij een bezoek aan Brasserie Overstag. Zij hebben gedurende 13 jaar ervaring opgedaan in de Jachthaven Waterkant in Dinteloord.

De eigenaar van de Jachthaven Noordschans Piet de Zeeuw was op zoek gegaan naar een nieuwe exploitant van het eetcafé. Hij heeft oog voor kwaliteit om het verschil te maken voor een jachthaven, waar booteigenaren graag willen aanleggen. De nieuwe exploitanten vormen een Quality Team. Caroline Biemans met haar zoon Kevin Goossens en schoondochter Aimee Peeters. Aangevuld met een aantal vaste krachten en in het seizoen extra losse krachten.

Er is een fikse verbouwing aan vooraf gegaan. Een metamorfose. Het is een sfeervolle brasserie geworden met een ruim terras. Niet alleen voor de eigenaren van de diverse schepen, die daar een vaste plek hebben, maar ook voor de dagjesmensen, die deze haven aandoen. Er loopt een fietsroute langs het natuurgebied. Voor fietsers is dit een mooie plek om even uit te blazen tijdens hun pit stop. Fietsers, watersporters, wandelaars, families en bedrijven; iedereen is welkom!

Veel gasten uit de regio, vinden het gezellig op deze unieke plek een hapje en een drankje te doen. Naast de vaste populaire kaart is er elke week iets bijzonders als culinaire beleving. Er wordt vers gekookt. De chef volgt de seizoenen. Nu volop asperges. Straks in juni de kreeften en in het mosselseizoen worden de mosselen op verschillende wijze bereid en in de herfst wordt er ingehaakt op het wildseizoen. Buiten de kaart om is er altijd wel iets te kiezen via het krijtbord. Er wordt op speciale momenten zoals Moederdag, Valentijnsdag, Vaderdag of Kerstdagen altijd iets bijzonders gedaan.

Openings-actie
In de gehele maand mei is er als openings-actie een speciaal driegangen menu voor € 30.

Brasserie Overstag
Noordschans 121
4791 RG Klundert
Telefoon 0168 74 55 63
contact@brasserieoverstag.nl
brasserieoverstag.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief