Open dag bij SOVAK

zaterdag 20 april 2024 11:00 tot 15:00

Open dag bij SOVAK op zaterdag 20 april van 11.00 tot 15.00 uur op gezellenpad 3 in Klundert. SOVAK is een zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Nieuwsgierig naar wie wij zijn, wat we doen en wat we voor jou of voor elkaar kunnen betekenen? Kom dan bij ons langs tijdens de open dag! Ben je op zoek naar dagbesteding die bij je past of een fijne plek om te wonen? Zoek je naar een leuke baan of wil je meer weten over (leren en) werken in de gehandicaptenzorg? Woon je bij ons in de buurt en wil je kennismaken? Of wil je ontdekken wat je als vrijwilliger kunt betekenen? Kom langs, iedereen is welkom! Om je een goede indruk te geven van wat we bij SOVAK doen organiseren we een aantal activiteiten tijdens de open dag. Denk aan rondleidingen op de woningen en de dagbesteding locatie door medewerkers.

Locatie