Ter illustratie.
Ter illustratie. Foto: politie.nl

Man zwaar mishandeld door inbrekers in Willemstad

Door: Charlotte Sijbers Politie

WILLEMSTAD - De politie doet onderzoek naar een zware mishandeling aan de Boudewijn Drenkwaartlaan. Een 71-jarige man uit Willemstad werd daar zaterdagavond rond 18.10 uur aangevallen door twee inbrekers nadat hij hen betrapte. De man raakte daarbij ernstig gewond en is opgenomen in het ziekenhuis.

Buurtbewoners belden rond 18.00 uur de politie omdat ze het idee hadden dat er in een woning werd ingebroken. Twee mannen, waar onder de 71-jarige man, gingen kijken in een steegje achter het huis waar de inbraak aan de gang zou zijn. Ze stuitten op de twee vluchtende inbrekers. De 71-jarige man werd zwaar mishandeld door de twee. Vervolgens stapten ze in een auto en sloegen op de vlucht. De politie stelde ter plaatse een onderzoek in, maar de daders zijn nog niet gepakt.

Tips

De politie is zaterdag direct een onderzoekt gestart, dat onderzoek zal op zondag worden voortgezet. Ondertussen vraagt de politie om mensen die iets gezien of gehoord hebben zich te melden via 0900-8844. Via de website van de politie kunnen ook tips worden doorgegeven, vermeld daarbij het zaaknummer 2023024473.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief