Prachtige concertzaal.
Prachtige concertzaal. Foto: Fanfare Muziek Veredelt

Fanfare Muziek Veredelt opnieuw Groots

Sport en Vereniging

LANGEWEG - Zaterdag 28 oktober was het eindelijk weer zo ver. De bedrijfshal van Kwekerij de Groot werd door Fanfare Muziek Veredelt uit Langeweg weer omgetoverd tot een prachtige (uitverkochte) concertzaal. 

De avond stond geheel in het teken van James Bond. In stijl werden de gasten ontvangen door de Bond-girls met een welkomstdrankje: shaken, not stirred onder de begeleidende pianomuziek van Hans Rongen.

Afwisselend programma

De avond werd gepresenteerd door 007, M en Miss Moneypenny. Zij namen de gasten mee in het afwisselende programma van de Fanfare, en kondigden op vermakelijke wijze ook de andere acts aan. Dans werd verzorgd door Dansschool Tamara en Mimi Maan (spitzen), zang werd verzorgd door Hans van Haaren op de nummers ‘Goldeneye’ and ‘Live and let die’. Dit zorgde samen voor een afwisselend muzikaal programma, waarbij ook het leerlingenorkest van de fanfare meespeelde met een aantal nummers. 

Beelden uit James Bond

Daarnaast konden de gasten op de achtergrond meegenieten van allerlei beelden uit James Bond films. Tezamen met de prachtige aankleding van de zaal, zorgde dit voor een fraai totaalplaatje waarbij de gasten gedurende de avond niks tekort kwamen. Kortom: weer een zeer geslaagde versie van de concertreeks van Fanfare Muziek Veredelt, de Fanfare liet zien een springlevende verenging te zijn waarbij ook de leerlingen lieten horen al heel wat in hun mars te hebben! Dat belooft wat voor de toekomst.[n]Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief