Even terug in de 60-er jaren
Even terug in de 60-er jaren Foto: Reggie Herklots

Back to the sixties in Zevenbergschen Hoek

Sport en Vereniging

ZEVENBERGSCHEN HOEK - Afgelopen woensdag organiseerden de Seniorenraad en de KBO een gezellige middag in De Zevensprong met als thema “back tot he sixties”.

Als basis diende een verjaardagsfeestje in de jaren 60. Wat werd er geschonken en gegeten maar ook wat werd er zoal besproken? De ruim 40 gasten werden ontvangen met koffie/thee en een plak cake en daarnaast was er natuurlijk bowl. 

Door middel van een PowerPoint presentatie kwamen onderwerpen uit die jaren aan de orde zoals tv-programma’s voor jong en oud, politiek, mode, kinderspelletjes en beroemdheden. Foto’s uit die jaren maakten de presentatie compleet en tijdens de overgangen naar een nieuw onderwerp werd er muziek uit die jaren gedraaid en snacks geserveerd. 

De gasten waren uitgenodigd om actief deel te nemen en dat gebeurde, zeker bij de vragen over de muziek, maar ook bij de andere onderwerpen kwamen er heel veel reacties uit de zaal. Een dame was zelfs zo enthousiast dat ze kei hard riep dat zij in die jaren hevig verliefd was op Roger Moore. 

Kortom een zeer gezellige middag, een zelfde soort middag komt vast en zeker in 2025 op het programma.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief