Afbeelding

11 Mei open avondrit MTC Zevenbergen

Sport en Vereniging

ZEVENBERGEN - De MotorToerClub Zevenbergen, opricht in 1997, heeft als doelstelling om een gezellige vereniging te zijn voor motorliefhebbers die motortoertochten organiseren én rijden, waarbij het niet uitmaakt welke merk of soort motor je rijdt. 

De meeste ritten worden door de toercommissie uitgezet maar ook door de leden zelf, zo hebben we ieder jaar een puzzelrit en een ledenrit die door de leden van de club zijn gemaakt en bedacht.

Verschillende clubritten

Per jaar rijden we 12 tot 14 clubritten, organiseren we een voorjaarsweekend en motorweekend in binnen- of buitenland en hebben we ongeveer 45 leden. Maar ook in de winter organiseren we van alles, bijvoorbeeld een etentje, een avond over motortechniek, een nieuwjaarsreceptie en de jaarlijkse algemene ledenvergadering. 

Zoals je ziet is er bij de MTC voldoende te doen en wil je meer weten kijk dan eens op onze website www.mtc-zevenbergen.nl of neem contact op met ons secretariaat.

Toerrit

Op 11 mei vindt de motor toerrit plaats, verzamelen vanaf 18.00 uur bij Mast Motoren, de Hil 10 in Zevenbergen, hier is dan even tijd om met elkaar kennis te maken, te genieten van een bakje koffie en je hebt de gelegenheid om even rond te kijken in de winkel en werkplaats van Mast Motoren. We starten dan om ongeveer 18.30 uur met de motorrit. Voor deze avondrit hebben we weer een mooie rit in de omgeving uitgezet.

Route

De rit is net iets meer dan 110 km en voert ons vanuit Zevenbergen om Etten-Leur heen richting Rucphen en Schijf, via Zundert, Strijbeek richting Chaam waar we een stop maken om daarna via Gilze-Rijen richting Oosterhout te gaan en via Teteringen en Terheijden te eindigen in Langeweg. Zoals gebruikelijk is het einde van de rit weer bij de Droom in Langeweg voor een welverdiende versnapering en even bijpraten over hopelijk weer een leuke tocht. 

Wil je de route op je navigatie zetten, ga dan naar onze website
www.mtc-zevenbergen.nl/avondrit en vraag daar om de route. Kan je er zaterdag 11 mei niet bij zijn, dan hebben we goed nieuws, op 8 juni hebben we nog een avondrit, zelfde motor toer club, zelfde vertrekpunt, maar natuurlijk een andere route.

De toercommissie van de MTC wenst jullie een fijne rit en een gezellige avond in en om Zevenbergen en geniet van onze omgeving maar het vooral veilig voor jezelf en anderen want er is teveel te zien om je te haasten.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief