Deelnemers en begeleiders aan bootcamp bij vv Internos.
Deelnemers en begeleiders aan bootcamp bij vv Internos. Foto: Peter v.d. Wijngaart

Natte geslaagde bootcamp bij vv Internos

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Sinds 1999 stijgt de populariteit voor Bootcamp enorm. Onze jeugd heeft er even op moeten wachten, maar wat tof dat we na 2 jaar wachten 3 enthousiaste heren hebben gevonden die bereid waren om op 22 oktober een Bootcamp te geven aan onze Internos jeugd van JO7-JO17. Dat deden ze in twee groepen.

Om 17:00u begon de eerste groep van JO7 t/m JO10 aan de warming up op het hoofdveld. 26 jongens en meiden van 6 t/m 9 jaar oud gingen van start. Ze moesten onder andere over elkaar heen moesten springen, tijgeren door plassen, opdrukken, en over (en in) slootjes springen, dat hoorden er allemaal bij. Nadat ze hun doorzettingsvermogen hadden getoond en flink hadden afgezien, konden ze, nadat ze droge kleding aan hadden, nog nagenieten van een hapje en een drankje in de kantine. Om 18:30u stond de volgende groep alweer te trappelen om door de 3 heren gedrild te worden. De groep jongens uit de JO11 t/m JO17 begonnen een beetje lauwtjes aan de warming-up, maar kwamen 1 uur later super enthousiast van het veld. Ze zaten vol met verhalen wat ze allemaal moesten doen en tot hoever ze nat waren geworden. Want ze moest op hun ellebogen door plassen kruipen en in een slootje springen, wat toch wat dieper was dan het leek. Oh wat waren de kleren doorweekt zeg! Net alsof ze met kleren aan hadden gezwommen. Maar wat vonden ze het leuk en wat waren de instructeurs ook enthousiast. Super bedankt heren voor het geven van deze super toffe Bootcamp sessie en alle jongens en meiden super bedankt voor jullie enthousiaste en sportieve deelname aan deze Bootcamp. We hopen jullie volgend jaar allemaal weer te zien. Tot dan!

JO13-1 ongeslagen kampioen

Door een goede 2-6 overwinning op JEKA in Breda kon er gefeest worden inclusief vuurwerk. Meer lees je op de website www.vvinternos.nl inclusief pracht foto.

Speculaasactie weer van start

Vind je het ook leuk om niet alleen te voetballen bij VV Internos, maar ook leuke activiteiten te doen, help ons dan mee door speculaas te verkopen! Met de opbrengst hiervan gaat de Activiteiten Commissie weer leuke activiteiten voor de jeugd organiseren. Helaas hebben we afgelopen voetbalseizoen niet zoveel activiteiten kunnen organiseren maar voor komend seizoen staan er weer een hoop toffe activiteiten op de planning. Wist je dat je met een hoge verkoop ook nog leuke prijzen kunt verdienen? Het zou ontzettend leuk zijn als jij alleen al binnen jouw familie en vriendenkring een aantal speculaasbestellingen op jouw lijst hebt staan. De ingevulde lijsten kunnen tot en met 6 november 2021 worden ingeleverd in de brievenbus in de leiderskamer. Mochten er nog vragen zijn, dan kun je altijd mailen naar activiteiten@vvinternos.nl

Kom een keer proef trainen

Ben jij de nieuwe Frenkie de Jong of Lieke Martens of vind jij voetballen gewoon leuk? Ben je geboren tussen 2009 en 2017? Kom dan een keer proef trainen bij vv Internos! Meld je aan via: jeugdzaken@vvinternos.nl

Sportieve dames voor 7x7 team gezocht

Een aantal dames willen graag met 7x7 voetbal beginnen bij Internos. Er zijn echter nog wat enthousiaste dames nodig om een team te kunnen starten. Het 7x7 voetbal gebeurt op een half veld in de avond op een doordeweekse dag normaal gesproken. Indien er voldoende animo is kunnen we een team aanmelden bij de KNVB. Reacties kunnen gestuurd worden aan: tc@vvinternos.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief