Mart van den Enden (middenvoor) krijgt, met succes, instructies van Martien de Jong!
Mart van den Enden (middenvoor) krijgt, met succes, instructies van Martien de Jong! Foto: Rein Nuiten

BC ‘t Palet, we zien ernaar uit

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Wat prijzen we ons toch gelukkig dat we met z’n allen in goede gezondheid 2x per week het beugelspel kunnen beoefenen. Ook nu de regels m.b.t. COVID-19 weer zijn aangescherpt heeft dat voor de beugelaars nauwelijks gevolgen.

Er is altijd ruimte genoeg op en om de beugelbaan. Vooral ook de gastvrijheid in De Linde wordt door allen gewaardeerd. Dat is wel zo prettig, nu het in deze periode van het jaar wat koud en guur weer kan zijn. De warme chocomel, door sommigen aangevuld met een borreltje, gaat dan ook vlotjes over de bar! Tijdens het spel loopt de temperatuur van de spelers regelmatig voldoende op. Vooral bij het spelen in wat kritische speelsituatie. De dienstdoende baanmeester wordt dan natuurlijk in zijn besluit gerespecteerd.

November 2021 is afgesloten met winst voor Rein Nuiten met een gemiddelde van 28,10. Tweede dit keer Piet Verhoeven op slechts 0,22 en derde Tonny Geldtmeijer op 0,28 achter Piet. Dan volgt verrassend op de vierde plaats Mart van den Enden met in zijn kielzog Ries Jaspers en Jan van der Wal. Piet Aerts, Martien de Jong en Hendrik van Beurden maken de uitslag van november 2021 compleet. De andere vier spelers hebben deze maand om verschillende redenen niet kunnen spelen. We gaan ervan uit dat ze in december wel van de partij zullen zijn. Het wordt namelijk dit jaar erg spannend m.b.t. de verdeling van de podiumplaatsen. Het kan tussen een 5-tal beugelaars nog alle kanten op. Een belangrijke taak voor de dienstdoende baanmeester(s) dus om heel attent het spel te volgen!! We zien ernaar uit.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief