Beeld van Corso Zundert in 2019.
Beeld van Corso Zundert in 2019. Foto: Charles van Campenhout

Komende zaterdag start kaartverkoop tribuneplaatsen Corso Zundert

Door: Addo Sprangers Algemeen

ZUNDERT - De verkoop van de tribunekaarten voor Corso Zundert start komende zaterdag om 9.00 uur. Corso Zundert vindt net als andere jaren plaats op de eerste zondag in september. Kaarten om op de tribune plaats te kunnen nemen tijdens de optocht op zondag 5 september, kunnen ook dit jaar op twee manieren gekocht worden: online via www.corsozundert.nl/tickets en aan de Corsobalie in het Corso Centrum Zundert. 

In 2019 vond de Zundertse jubel voor het eerst plaats aan de ‘Corsoboulevard’. Een sfeervol ingerichte locatie aan het Oranjeplein met een nieuwe hoofdtribune, meer zitplaatsen en een kunstwerk met de twintig heraldieken van de twintig buurtschappen in het straatwerk. Toen vorig jaar bleek dat het Corso niet door kon gaan vanwege het coronavirus, heeft Stichting Bloemencorso Zundert de tijd genomen om op basis van evaluaties de Corsoboulevard verder door te ontwikkelen. Zo zijn er verbeteringen doorgevoerd op het gebied van zichtlijnen, geluid en facilitaire zaken. Zitplaatsen voor de hoofdtribune evenals de andere tribunes langs de route zijn vanaf 10 juli te koop. Een tribuneplaats kost 20 euro of 30 euro. Er zijn maximaal tien kaarten per persoon verkrijgbaar. 

Corsobalie

Om te zorgen voor zo min mogelijk contactmomenten aan de balie van het Corso Centrum, verzoekt Stichting Bloemencorso om tribuneplaatsen bij voorkeur aan te schaffen online via www.corsozundert.nl/tickets. Wie toch liever ‘gewoon’ een tribuneplaats koopt, is uiteraard welkom bij de Corsobalie in het Corso Centrum (volg de eventueel geldende richtlijnen van het RIVM). De Corsobalie aan de Industrieweg 3 te Zundert is ten minste geopend op alle zaterdagen in aanloop naar het Corso van 10.00 uur tot 14.00 uur. Meer uitgebreide informatie over de openingstijden van de Corsobalie is te vinden op de ticketpagina. - Voor sponsors zijn er speciale pakketten met tafels/zitplaatsen tijdens het evenement. Meer informatie hierover is verkrijgbaar via het e-mail adres sponsoring@corsozundert.nl. Surf voor meer informatie over tribunekaarten, de locatie en openingstijden van de Corsobalie naar www.corsozundert.nl/tickets. [n]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief