Artikelen in deze editie

Tot de volgende!25 jaar KNRM Veere

Dierenwelzijn genomineerd voor prijs

SINT LAURENS - Liesette Schroevers en Carola Oosse zijn vrijwilligers op de dierenambulance. Nu nog voornamelijk op Walcheren maar er staat al een ambulance klaar op de Bevelanden. Het wachten is nog op vrijwilligers en dan kan ook deze ambulance in gebruik worden genomen.

VLISSINGEN - Voorzitter en oprichtster Jolanda Lichtenberg van Dierenwelzijn Walcheren is blij dat haar organisatie is genomineerd voor de Nationale Vrijwilligersprijs. Dierenwelzijn is gekozen uit 129 vrijwilligersorganisaties en maakt kans op de hoofdprijs van 15.000 euro.

MIDDELBURG - Brasserie Eiggenwijzz bestaat 10 jaar op 15 mei. Die mijlpaal wordt natuurlijk gevierd, met een feest in De Spot in Middelburg. Het feest is gratis toegankelijk voor iedereen met een verstandelijke beperking, uit Middelburg en omstreken.

MIDDELBURG - De organisatie van Koningsdag 2022 in Middelburg, Stichting Evenementen Middelburg (SEM), kijkt terug op een zeer geslaagde editie van het jaarlijkse festival, dat voor het eerst sinds twee jaar weer georganiseerd kon worden op de Markt in de Zeeuwse hoofdstad.

Strandjutten Nollestrand voor mantelzorgers

Vrijheid in verbondenheid

Middelburgse dammers blijven koploper

Kerkelijke vieringen inMiddelburg en Veere

Dames HC Zeeland sluiten het seizoen af als kampioen

Woensdag 4 mei

Herdenkingsfietstocht ter ere omgekomen militairen

Excursie Nollebos/Westduin

Het 7e MiddelburgseAbdij Bier Festival

Tafeltennissers Arnemuiden gaan de 2e divisie in

'Werken op zo'n unieke locatie is geen job maar een lifestyle'

Uit cijfers van het CBS blijkt dat In de afgelopen drie maanden het aantal werklozen daalde met gemiddeld 14 duizend per maand.

'Werken op zo'n unieke locatie is geen job maar een lifestyle'