Artikelen in deze editie

Vrienden van Paulus in strijd tegen stille armoede

Gemeente in gesprek over onrust Oudenbosch

De 61-jarige Ilona, "graag geen achternaam vermelden," behandelt de aanvragen die hoofdzakelijk per mail bij de Vrienden van Paulus binnenkomen.

Anton de Beer (62) is consulent hulpverlener bij de gemeente Halderberge en een van de ongeveer twintig sensoren waar de Vrienden van Paulus nauw mee samenwerkt. “Wat voor ons vaak zó vanzelfsprekend is, is dat voor een bepaalde groep mensen niet,” meent hij.

Succesvolle open dag gemeente Halderberge

Diamant voor echtpaar Frijters-Muselaers

Spannende finales kaartavonden de Flierefluiters

Organisatie Hoeven Live is er klaar voor

Damvereniging De Variant besluit seizoen

Het echtpaar Schijvenaars-Valkenburg 60 jaar getrouwd

OUDENBOSCH - De gemeente wil het gesprek aangaan met de ondernemers in het centrum van Oudenbosch. Nadat Margo Bol van de VVD haar zorgen uitte over de onrust in het dorp, laat de gemeente nu weten mee te willen denken over oplossingen.

Jonge mantelzorgers ontvangen mooie waardering

Toer de boer in Halderberge

Dorpsoverleg Samen-stichting Oud Gastel

EXPOSITIES

Suzan en Sander de Grauw zijn sinds 2012 eigenaar van de woonwinkel Maison et Moi. Ze begonnen destijds in de Raadhuisstraat, maar zitten inmiddels gevestigd op de Nieuwe Markt in Roosendaal. In de bijna tien jaar dat ze bestaan, hebben ze de nodige veranderingen meegemaakt.

Het aantal failliet verklaarde bedrijven is volgens het CBS gestegen. In mei zijn er 71 bedrijven meer failliet verklaard dan in april afgelopen jaar.

Brandweerjubilarissen gehuldigd in Halderberge