Artikelen in deze editie

Boek over Etten-Leurse molens

Expositie Art Gallery met Maryam Bashari Rad

ETTEN-LEUR - De kinderen op basisschool de Hofstee willen heel graag een bijdrage leveren aan Giro555 en op deze manier hulp bieden aan de mensen in Oekraïne. De afgelopen weken zijn ze al druk bezig met het inzamelen van geld.

ETTEN-LEUR - Het openingsweekend van De Nobelaer was een waar feest! Vele belangstellenden kwamen naar het nieuwe cultuurhuis van Etten-Leur om een kijkje te nemen. De rondleidingen zaten op vrijdag, zaterdag en zondag compleet volgeboekt.

ETTEN-LEUR - Het politiebureau aan het Stationsplein is weer geopend voor publiek.

ETTEN-LEUR - Een lichtpunt voor circusdirecteur Kevin van Geet. Zijn KerstCircus Etten-Leur kon al twee jaar niet doorgaan door de coronabeperkingen. Dat zorgde voor een grote financiële klap.

ETTEN-LEUR - Bewoners moeten hun afval dat uit plastic, blik en drankenkartonnen bestaat, binnenkort zelf wegbrengen naar een ondergrondse container. Op dit moment moeten dit vuilnis nog in plastic doorzichtige zakken aan straat worden gezet.

Donderdag 7 april

Gezichten van de Nobelaer

ETTEN-LEUR - Met nog 2 wedstrijden te spelen heeft Prinsenbeek een goede slag geslagen in de 8ste ronde. Ze komen met 2 punten aan de leiding. Ze wonnen thuis van Sprundel met 102-92.

ETTEN-LEUR - Op de laatste zaterdag van maart, een half etmaal voordat de zomertijd ingaat, organiseert ARV Achilles elk jaar de traditionele Trainingspakkenwedstrijd.

ETTEN-LEUR - Ook dit jaar doet VV Internos weer mee met de Nationale Voetbaldag / IC dag. We organiseren die dag een leuk afsluitend programma voor de jeugd t/m 13 jaar.

ETTEN-LEUR - Maart 2022 was een fantastische maand om te beugelen. De belangstelling was dan ook overwegend erg goed. Menig keer is er in (bijna) zomertenue gespeeld. Alleen de korte broek ontbrak nog.

ETTEN-LEUR - Na de verdiende maar nipte overwinning tegen Kogelvangers JO18-1 stond er zaterdag 2 april weer een spannende wedstrijd op het programma van Unitas’30 JO18-2, een thuis wedstrijd tegen Welberg JO18-1.

ETTEN-LEUR - Afgelopen week was het weer iets minder, maar er kwamen weer vele leden om gezellig te koersballen in ons mooie ontmoetingscentrum “de Linde”.

ETTEN-LEUR - Het laatste weekend van de zaalcompetitie is niet best gegaan voor de teams van KV Focus.

ETTEN-LEUR - Ilse van Rijckevorsel en Ad van Beek namen van RoadRunners Etten-Leur deel aan het Rondje Vrachelen in Oosterhout. Beiden liepen de afstand van 10 km.

Het aantal bij KVK ingeschreven ondernemingen dat op de markt staat is sinds 2017 met 10% gedaald: van 19.447 naar 17.589.