De politie kwam met spoed ter plekke.
De politie kwam met spoed ter plekke. (Foto: CHRISTIAN TRAETS)

Scooterrijder ernstig gewond na botsing tegen container op Smientpad

  112 Meldingen

BERGEN OP ZOOM - Een 42-jarige scooterrijder uit Bergen op Zoom is in de nacht van zaterdag op zondag op het Smientpad in botsing gekomen met een bouwafvalcontainer. Hij raakte hierbij ernstig gewond. 


Net na 00.00 uur kwam de bestuurder van de scooter in botsing met een bouwafvalcontainer. Deze container stond op een fietspad ter hoogte van de Wintertaling. Meerdere hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Ook landde er een traumahelikopter in de buurt.  Het slachtoffer raakte ernstig gewond. Hij is ter plekke nagekeken, waarna hij met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht is. Het is onduidelijk wat precies zijn verwondingen zijn. 

Reinoud Krijnen van de fractie Samen0164 klom meteen na het incident in de pen en wil van het college weten of de bouwcontainer wel conform de regels is geplaatst. "De opstelling van een bouwcontainer in de Auvergnestraat heeft enkele jaren geleden ook geleid tot een verkeersonveilige situatie met een ernstig ongeluk tot gevolg. Hier is toen aandacht voor gevraagd bij het gemeentebestuur", stelt Krijnen. En daarom wil hij ook nu weten of de container er mag staan, en zo niet, welke maatregelen de gemeente gaat treffen om hierop te handhaven. 

 

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief