Afbeelding

Derde verdachte aangehouden voor poging doodslag Bergen op Zoom

Door: Robbert Temmen 112 Meldingen

BERGEN OP ZOOM - De politie is een groot sporenonderzoek gestart in een appartement aan het Wilhelminaveld na een zware mishandeling/poging doodslag, die plaatsvond in de nacht van vrijdag op zaterdag 8 februari. Het slachtoffer moest zwaargewond worden overgebracht naar het ziekenhuis. In de loop van zaterdag werden twee verdachten aangehouden. Later kwam daar nog een derde aanhouding bij. 

Rond 00.10 uur kwam er bij de politie een melding binnen over een zware mishandeling, in dit geval poging tot doodslag, binnen bij de politie. Het slachtoffer werd aangetroffen op het Wilhelminaveld in Bergen op Zoom. Hij is zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. 

In de loop van de dag zijn twee verdachten aangehouden voor dit feit. Het tweetal zit in beperkingen en mogen alleen contact hebben met hun advocaat. Om die reden is dit de enige informatie die de politie momenteel verstrekt.

Medewerkers van team Forensische Opsporing en van de recherche doen onderzoek op het Wilhelminaveld in Bergen op Zoom. Afvalverweker Saver is in de loop van middag ter plaatse gekomen om een ondergrondse afvalcontainer te legen op verzoek van de politie.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief