Afbeelding

Alle informatie bij de hand met het Vastenavendzakboekske

Door: Remko Vermunt Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Natuurlijk ga je de komende dagen dweilen door de straten van het Krabbegat en langs de cafés. Je bent op alles voorbereid: extra speldjes om je dweil vast te houden, in het elastiekje van je masker een dubbele knoop en grote dosis leut van huis meegenomen. Je denkt dat je eigenlijk alles wel hebt, maar nee... Je vergeet het Vastenavendzakboekske.

In het Vastenavendzakboekske staat alles wat er met de vier dagen Vastenavend te beleven en te genieten is in 't Krabbegat. Bijvoorbeeld alles over de nieuwe Optochtroete en het Dweilbandfestival. Maar ook over de Intocht en de Kindervastenavend. Alles staat er van voor tot achter in. De Vastenavendzakboekskes zullen tijdens de Intocht gratis worden verspreid. Tevens kun je het Vastenavendzakboekske vanaf vrijdag gratis afhalen bij Boon's Markt (voorheen MCD Bloemendaal) Primera Zonneplein, Bergse Dumphal, Ambachtbakker van Oers Bergse Plaat en Dietvorst Feestartikelen.

Als je liever een digitale versie van het Vastenavendzakboekske hebt, kan je deze downloaden via www.stichtingvastenavend.nl Je hebt met het Vastenavendzakboekske alles bij de hand wat betreft vier dagen Vastenavend: aanvangstijden, locaties en bijvoorbeeld verkooppunten. Alles vind je er
terug! En in wel in zo'n formaat dat het precies gemaakt is voor jouw vastenavendjas! Wat wil je nog meer?!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief