Afbeelding
Foto: Politieteam Bergen op Zoom

Verbodsborden op Boulevard binnen 24 uur vernield; Politie zoekt getuigen

Door: Remko Vermunt 112 Meldingen

BERGEN OP ZOOM - De verbodsborden die sinds dinsdagavond op de Boulevard staan in Bergen op Zoom zijn binnen 24 uur al vernield én weer vervangen.

Parkeren op de Boulevard in Bergen op Zoom is sinds dinsdagavond verboden. Dat heeft burgemeester Frank Petter besloten. Reden hiervoor is dat het afgelopen weekend redelijk druk was met geparkeerde auto's op de Boulevard, terwijl de coronamaatregelen toch juist van iedereen vragen om zoveel mogelijk thuis te blijven. Met het Paasweekend voor de deur wil de gemeente het zekere voor het onzekere nemen en daarom mag er dus op de gehele Boulevard niet geparkeerd worden. 

Om iedereen hiervan op de hoogte te stellen, werden er dinsdagavond verbodsborden opgehangen. Maar een groot deel daarvan, werd diezelfde avond al vernield. De borden werden vooral omgebogen, zodat niemand ze meer kon lezen. Inmiddels zijn er nieuwe borden opgehangen door de gemeente en de politie is op zoek naar getuigen die gisteravond iets gezien hebben. "Helaas vonden sommige mensen het nodig om deze borden te vernielen. We zullen met zijn alle de strijd tegen corona moeten aangaan!"

Wie komende dagen toch zijn auto parkeert bij de Boulevard riskeert een boete van 95 euro. "De Boulevard zal regelmatig meegenomen worden in de surveillanceronde van de politie, de wijkagent en de gemeente. Er zal hier dan ook streng op worden gehandhaafd!"



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief