Afbeelding
Foto: Politie

Vrouw aangehouden na doodsbedreiging; drugs aangetroffen bij huiszoeking

Door: Remko Vermunt Algemeen

BERGEN OP ZOOM - De politie heeft zondagmiddag een woning doorzocht in de wijk Nieuw Borgvliet. "De bewoonster werd verdacht van het doen van bedreigingen met de dood tegen een stadsgenoot en mocht daarvoor buiten heterdaad worden aangehouden van de Officier van Justitie", meldt de politie.

Bij die bedreiging heeft de vrouw, volgens de politie, gesproken over een vuurwapen. De politie ging daarom naar de woning van de vrouw om daar naar het wapen te zoeken. De vrouw was niet thuis, maar met een machtiging tot binnentreden van de Officier van Justitie mochten de agenten toch naar binnen. "In de woning werd geen vuurwapen aangetroffen. Wel ontdekten we ongeveer zes kilo hennepgruis, 490 gram hasj, een taser en goederen die gebruikt (kunnen) worden bij het opzetten van een hennepkwekerij", aldus de politie. 

Omdat de politie in eerste instantie zochten naar een vuurwapen, maar zij dat niet aantroffen, is er weer overleg gevoerd met de Offcier van Justitie. Die bepaalde dat alle goederen die waren aangetroffen door de agenten in beslag mochten worden genomen. Tijdens de huiszoeking arriveerde de bewoonster van de woning. Zij is ter plekke aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar zit zij nog vast. De vrouw, een 37-jarige inwoonster van Bergen op Zoom, zal vandaag verder gehoord worden over de feiten die haar ten laste zijn gelegd.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief