KorfbalFit: Je bent nooit te oud om te leren korfballen
Teamfoto van Korfbalfit
Teamfoto van Korfbalfit (Foto: )

KorfbalFit: Je bent nooit te oud om te leren korfballen

BERGEN OP ZOOM - Korfbalvereniging Scheldevogels uit Bergen op Zoom biedt al jaren een uitlaatklep voor fanatieke sporters van alle leeftijden. Wat veel mensen echter niet weten, is dat de vereniging ook de oudste en jongste leeftijdsgroepen de mogelijkheid biedt om te sporten.


De meeste bekende topsporters beleven hun hoogtepunt rond hun 30e levensjaar. Soms gaat men nog enkele jaren door, maar meestal is het na de 40 jaar toch wel uit met de pret.

Zo is het niet voor de KorfbalFitters van Scheldevogels. Deze diverse groep bestaat zowel uit mensen die al jaren lid zijn, als mensen die nog maar net korfbal ontdekt hebben, bijvoorbeeld via hun kind of kleinkind. Het is geen topsport. Er worden geen competitiewedstrijden gespeeld. Maar dat is niet waar deze mannen en vrouwen het voor doen. Plezier maken staat voorop. De wekelijkse beweging is belangrijk. En goed, de derde helft hoort er natuurlijk ook bij.

De training van het KorfbalFit team is iedere woensdag van 20.00 tot 21.00. Iedereen die geïnteresseerd is, kan vrijblijvend een keer mee komen trainen. Eerdere korfbalervaring is dus niet vereist!

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief