Afbeelding
Foto: Stichting Sint Nicolaas Bergen op Zoom

Eén groot spektakel bij Sint's Film Spektakel

Door: Remko Vermunt Algemeen

BERGEN OP ZOOM - “Weet je wat, we doen alsof de zaal hier in theater de Maagd helemaal vol zit met kinderen. Dan spelen wij de voorstelling en vragen aan de TV-Pieten om het te filmen”, Hoofdpiet deelt zijn plan met de andere pieten en we zien hen in een wel hele lege theaterzaal.

Maar het is een goed plan en de Pieten spelen inderdaad de voorstelling. En de kinderen, heel veel kinderen, kwamen in het weekend naar Sints Film Spektakel in Cinema Kiek in de Pot en keken naar de film. Dat kan nog tot en met 5 december. Een leuke en sfeervolle opname met toch een tikje theatergevoel, zo had Stichting Sint Nicolaas het bedoeld en zo is het ook geworden.

Genieten

“Wat een verrassing dat er zoveel pieten rondliepen!”, kinderen en ouders reageren erg enthousiast. Sints Film Spektakel is veel meer dan zomaar de Sint en de pieten zien op het grote witte doek. In de entree van Cinema Kiek in de Pot zijn ze daar in het echt, de pieten! Tijd om even samen op de foto te gaan en altijd tijd voor een grapje en je tekening komt ook gelijk goed terecht.

Iets leuks beleven met Sint en zijn pieten

In deze Sinterklaastijd is Sints Film Spektakel een van de weinige momenten dat je erop uit kunt om iets leuks te beleven met Sint en zijn pieten. En dat is wat je ziet en hoe het gaat in de bioscoop deze dagen. De kinderen genieten volop.

Een feest met Sinterklaas en de pieten op het witte doek

Het rode doek van het theater verschijnt op het grote scherm in de bioscoopzalen. Het is alsof we daar zijn, in het theater. O jee, waarom is bakpiet in pyjama? Eens kijken of er in de verkleedkast op zolder iets te vinden is. Reken maar, alle pieten leven zich uit en het wordt een groot feest. Een vrolijk verhaal. De muziek, het knap acteerwerk van de medewerkers van de stichting en het pakkend beeldwerk van het camerateam zorgen ervoor dat de kinderen helemaal op gaan in het verhaal.

Kaarten nog beschikbaar

C-Cinema Bergen op Zoom is voor Stichting Sint Nicolaas bij dit evenement een ideale partner. Voor Sints Film Spektakel plannen zij maar liefst 99 voorstellingen. Voor 4 en 5 december zijn er nog kaarten te koop om er met het hele gezin heen te gaan. De pieten zijn er een hele week bij. De kaartverkoop gaat online via www.c-cinema.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief